Castellano

Cabanes defensarà els interessos dels seus veïns a la platja de Torre de la Sal

Cabanes defensarà els interessos dels seus veïns a la platja de Torre de la Sal
  • Després de l'anunci de Costes de recuperar per al domini públic els habitatges construïts a la platja de Torre de la Sal

L'alcaldessa de Cabanes, Virginia Martí i la tinenta d'alcalde, Lidón Morralla, han afirmat que "l'Ajuntament de Cabanes al·legarà i defensarà fins al final a tots els veïns de Torre de la Sal davant l'anunci de la direcció general de Costes en el qual pretén recuperar per al domini públic els habitatges construïts a la platja de Torre de la Sal".

Així li ho han manifestat a l'associació de veïns de Torre de la Sal aquest mateix matí, després de conéixer-se la resolució de Costes.

La direcció general de Costes, a través de la prefectura del Servei Provincial, ha remés un escrit per a "recuperar" els béns que considera de "domini públic marítim terrestre".

Costes únicament dona 8 dies als afectats, entre els quals també es troba l'Ajuntament, per a presentar al·legacions. El consistori, res més conéixer la resolució, ja s'ha posat a treballar amb els seus tècnics per a presentar-les, no sols en el que afecta interessos municipals, sinó per a defensar a tots els interessats, tant particulars com negocis. L'Ajuntament també ha sol·licitat una reunió urgent amb els responsables de Costes per a exposar el mal irreversible que pot suposar aplicar la citada resolució.

Virginia Martí i Lidón Morralla han insistit que "en tot moment treballarem de manera coordinada i conjunta amb els veïns i negocis afectats".

Pujar