21 de novembre de 2019 21/11/19

Cabanes comptarà amb Unitat de Respir Familiar gràcies a la Diputació

Cabanes comptarà amb Unitat de Respir Familiar gràcies a la Diputació - (foto 1)

  “Molt ràpid les famílies de Cabanes comptaran amb un recurs molt útil que els ajudarà a l'hora de cuidar als seus majors i poder conciliar la vida familiar i laboral. Un recurs que obrirà aquest mes les portes en el nostre poble gràcies a la Diputació i que, una vegada més, evidencia com la gestió i responsabilitat del PP és la millor fórmula per a sumar oportunitats i millorar la qualitat de vida dels cabanyuts”.

  Així de clara s'ha expressat la candidata del Partit Popular a l'alcaldia, Ana Obiol, després que la institució provincial haja anunciat que ultima l'obertura de 16 noves Unitats de Respir Familiar i que una d'elles vaja a ser una realitat a Cabanes. “Gràcies al compromís demostrat pel PP amb el nostre poble aquelles famílies que cuiden als seus majors prompte podran beneficiar-se d'aquest servei que a més de millorar la qualitat de vida dels seus usuaris fa el propi amb els seus familiars més directes”, ha destacat Obiol.

  Cal ressaltar que la inclusió de Cabanes dins de la Xarxa Provincial d'Unitats de Respir Familiar creada per la Diputació per a combatre la despoblació en els pobles més xicotets. Cabanes sumarà en serveis i els seus veïns en qualitat de vida. “En el PP aqueixa i serà sempre nostra única preocupació; els cabanyuts i les seues necessitats”, ha incidit l'alcaldable popular.

  ocultar
  Cabanes comptarà amb Unitat de Respir Familiar gràcies a la Diputació
  Pujar