29 de novembre de 2020 29/11/20

El PP torna a traslladar al tripartit les queixes de veïns de La Carrera

El PP torna a traslladar al tripartit les queixes de veïns de La Carrera - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP torna a traslladar al tripartit les queixes de veïns de La Carrera - (foto 2)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana tornarà a traslladar al tripartit en el si de les comissions informatives les queixes de veïns de la Carrera i adjacents pels estacionaments que de forma indeguda es produeixen en aquests carrers. A l'abril de 2016 la regidora del PP, Ana Montagut, ja va traslladar al PSPV i els seus socis les queixes de residents de la zona. "El problema persisteix i les queixes creixen", ha explicat l'edil.

  Els carrers La Carrera i adjacents, malgrat no permetre l'estacionament, registren desenes de vehicles aparcats en els dies de mercat ambulant. "Aquest problema, del que és coneixedor el consistori, genera crítiques entre els residents, posat la via és per als vianants i a ells no se'ls permet aparcar". En aquest sentit, tal com assenyala la regidora, "veïns dels carrers ens exposen que mentre per a ells la normativa és estricta i no caben excuses, quan arriben els dies de mercat, sembla que la normativa s'oblida i vehicles i furgonetes aparquen a plaure en la zona".

  En opinió de Montagut, "hem de ser capaces de compatibilitzar ambdues demandes". "Si bé és cert que els mercaders necessiten zones pròximes per a descarregar el gènere, s'ha de cercar una solució intermèdia en la qual ningú se senta perjudicat ni hi haja un greuge comparatiu entre els residents del carrer i els venedors ambulants".

  En aquest sentit, el Grup Municipal del Partit Popular tornarà a transmetre aquestes queixes al si de la comissió perquè "el tripartit oferisca les solucions que ja a l'abril de 2016 traslladàvem no solament nosaltres, sinó els propis veïns a través d'una instància registrada en el consistori". "Hem de garantir la seguretat en la zona, escoltar als veïns, que para açò hi ha una regidoria de Participació, i oferir una solució que de forma definitiva atenga a totes les parts. Perquè ens sorprèn que una queixa que s'arrossega des de fa més de 18 mesos seguisca sent avui un problema pendent de resoldre".

   5 comentaris
  Disidente
  Disidente
  23/10/2017 04:10
  Cagadas de perro

  Prefiero la calle llena de coches aparcados que las cacas de perro por todas las aceras de la plaza Sanchis Guarner y adyacentes. Aceras y portales que dan asco. Deberian denunciar a los dueños porque al fin y al cabo los pobres animales no tienen culpa de nada.

  Pujar