4 de juny de 2020 4/6/20

Suay: “El PSPV rebutja comprar test per a Burriana però aprofita els donats per a fer-se fotos”

Suay: “El PSPV rebutja comprar test per a Burriana però aprofita els donats per a fer-se fotos” - (foto 1)
  • El PP torna a reclamar proves per a evitar contagis i lamenta que el PSPV diga en comissió que “no serveixen per a res” però “es facen fotos quan li'ls regalen”

El PSPV ha mantingut des que el passat 14 de març es decretara l'estat d'alarma que els test que el PP ha reclamat periòdicament per a Burriana “no serveixen per a res”. La resposta s'ha donat en infinitat d'ocasions, cada vegada que el PP ha tingut oportunitat de plantejar-la, i per aquest motiu “sorprén que ara siga l'alcaldessa la que es faça fotos amb test que han sigut donats per una fundació d'empreses a l'ajuntament”.

Consuelo Suay, regidora del PP a Burriana, ha lamentat la incoherència d'un PSPV “que considera inútils aquestes proves que l'Organització Mundial de la Salut (OMS) està reclamant que es facen de manera massiva per a evitar contagis i, no obstant això, reba una donació i faça gala dels seus resultats”.

Tal com ha assenyalat Suay, “ens alegrem que ara que els han regalat aquestes proves de detecció contra el virus, el PSPV s'haja adonat de la importància vital que tenen aquests diagnòstics”. “Esperem que després d'haver publicitat que les proves s'han fet als efectius de la Policia Local de Burriana, s'haja adonat del fonamental d'aquestes proves i reserve una partida econòmica per a garantir que es realitzen a tota la població”.

Des del Grup Municipal del Partit Popular a Burriana lamenten que els qui fa mitja dècada es van presentar davant la ciutadania com els defensors del rescat de les persones, “resulta que en un moment tan crític com el que estem vivint han demostrat ser tot el contrari”.

Per a Suay, “aquesta és una mostra més de la vertadera cara del PSPV”. “Nosaltres continuarem aportant mesures que considerem que són útils i bàsiques per a garantir l'eixida d'aquesta pandèmia. I, evidentment, la prioritat és la vida. Una vegada protegida, és urgent que s'activen mesures econòmiques a tots els nivells que eviten que aquesta crisi sanitària es convertisca en ruïna per a la nostra ciutat”.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar