elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP sol·licita un balanç de l'Arenal que permeta corregir errors i millorar l'activitat del festival

El PP sol·licita un balanç de l'Arenal que permeta corregir errors i millorar l'activitat del festival
  • Clausell (PP) creu “fonamental” tindre accés a totes les dades “perquè l'esdeveniment siga un èxit per a Borriana”.

El Partit Popular de Borriana sol·licitarà un balanç de l'Arenal Sound amb l'objectiu de “analitzar errors i millorar el desenvolupament del festival i la seua convivència amb la ciutat”. El repte, tal com ha assenyalat el regidor del PP a Borriana, Alejandro Clausell, és “ser capaços de desenvolupar un esdeveniment musical d'aquestes característiques amb el degut equilibri entre l'activitat i el respecte i benestar dels veïns de Borriana”.

Alejandro Clausell, president local del PP, ha defensat “un Arenal que garantisca la convivència i li sume a Borriana”. “Creiem que un festival d'aquestes característiques tenen grans fortaleses que ens poden ajudar com a municipi si bé hi ha unes certes qüestions que han de millorar en benefici de tots”.
Borriana “aconsegueix una promoció” que des del PP “desitgem que atraga a nous visitants i turistes perquè coneguen l'oferta de les nostres platges i es genere un flux d'ingressos que revertisca a la ciutat”.

Així mateix, “considerem que el desenvolupament d'esdeveniments sempre ha d'estar lligat al respecte i el benestar dels qui no poden gaudir, per les circumstàncies que siguen, de l'activitat programada”. I en aquest sentit, assenyala Clausell, “creiem que hi ha qüestions a millorar en benefici de tots”.

La neteja, el respecte per les infraestructures públiques de la ciutat i el reforç de la seguretat o la millora dels accessos “han de ser qüestions que s'aborden i analitzen en llaures a defensar el millor festival possible per als qui venen a gaudir de la música i per als qui vivim a Borriana i convivim amb el festival”. “L'objectiu és que tots guanyem d'un esdeveniment que, sense cap dubte, situa a la nostra ciutat en el mapa nacional de festivals”, ha considerat el president local del PP.

Pujar