23 de setembre de 2020 23/9/20

Solidaritat i molt humor en l'obra teatral ‘Plaza Mayor’ a Borriana

Solidaritat i molt humor en l'obra teatral ‘Plaza Mayor’ a Borriana - (foto 1)
  • El Teatre Payà ha acollit la representació d'aquesta iniciativa solidària posada en marxa per l'ONG Amor en Acció amb el suport de la regidoria de Cultura

Galeria de fotos
Burriana - Comedia "Plaza Mayor"
Burriana - Comedia "Plaza Mayor"
MÉS FOTOS
Solidaritat i molt humor en l'obra teatral ‘Plaza Mayor’ a Borriana - (foto 2)
Solidaritat i molt humor en l'obra teatral ‘Plaza Mayor’ a Borriana - (foto 3)
Solidaritat i molt humor en l'obra teatral ‘Plaza Mayor’ a Borriana - (foto 4)
Solidaritat i molt humor en l'obra teatral ‘Plaza Mayor’ a Borriana - (foto 5)

Aquest diumenge ha tingut lloc la representació de ‘Plaza Mayor’ en el Teatre Payà de Burriana. Una obra impulsada per l'ONG Amor en Acció de Borriana juntament amb el suport de la regidoria de Cultura. L'objectiu, recaptar fons per a la lluita contra el paludisme que crea la malària, i així aconseguir el major nombre possible de tractaments. 

El teatre s'ha omplit d'humor i molta solidaritat ja que cada assistent ha donat deu euros per a poder assistir a la representació. ‘Plaça Major’ és una comèdia bilingüe dividida en quatre escenes i basades en el sainet de Joan Alfons Gil Albors. La representació ha sigut a càrrec del Grup de Teatre Solera 10 que cada any s'encarrega de la part teatral de la iniciativa.

Cal destacar l'actuació de l'artista local Alfredo Rey, que ha volgut participar en aquesta iniciativa solidària. Els beneficis íntegres d'aquesta representació teatral aniran destinat al complet a les campanyes que realitza l'ONG Amor en Acció contra la malària i el paludisme en països com Burkina Faso i Cote d’Ivoire.

Pujar