elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El solar de l'antiga Joia de Borriana comptarà amb quasi 70 habitatges i un espai comercial

El solar de l'antiga Joia de Borriana comptarà amb quasi 70 habitatges i un espai comercial
  • Les obres per a la urbanització de la zona arranquen el dilluns 4 d'octubre

La setmana vinent està previst que s'inicien els treballs d'urbanització del solar de l'antiga Joia de Borriana, una illa de quasi 15.000 metres quadrats que comptarà amb una zona d'ús residencial on es construiran quasi 70 habitatges i una àrea d'ús comercial.

Així ho ha confirmat Eliseo Pla, constructor i promotor de la nova àrea urbanística de la capital de la Plana Baixa.

Així, les màquines està previst que comencen a treballar en el solar, on s'ha situat el recinte taurí portàtil de les festes patronals de la Mare de Déu de la Misericòrdia, dilluns que ve 4 d'octubre, i encara que Eliseo Pla no ha confirmat quina empresa o empreses tenen previst instal·lar-se en la zona, la veritat és que la parcel·la de 11.930 metres quadrats d'ús terciari anirà destinada a negocis.

En els 2.740 metres quadrats restants, que confronten amb el carrer Teresa de Calcuta, es construiran quasi 70 habitatges.

El regidor d'Urbanisme de Borriana, Bruno Arnandis, ha assegurat que els sondatges arqueològics en el solar on se situava l'antiga fàbrica de conserves i melmelades La Joia Export han finalitzat sense resultats rellevants.

Les obres d'urbanització del PAI superaran els 754.000 euros d'inversió i inclouran la instal·lació de les xarxes de telefonia, aigua o llum, i a més s'alinearan els carrers de l'entorn.

Cal assenyalar que el solar de l'antiga Joia està situat entre les avingudes de la Marina, el carrer Teresa de Calcuta, Juan Bautista Mingarro i l'avinguda Cardenal Vicente Enrique Tarancón.

La Joia Export va tancar el seu antic magatzem en 2007 per a traslladar-se a la zona de la carretera de Nules.

Pujar