29 de novembre de 2020 29/11/20

Sandra Candau i Olaia Dauden, falleres majors 2020 de la comissió La Ravalera

Sandra Candau i Olaia Dauden, falleres majors 2020 de la comissió La Ravalera - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Presentació Falla La Ravalera 2020
  Presentació Falla La Ravalera 2020
  MÉS FOTOS
  Sandra Candau i Olaia Dauden, falleres majors 2020 de la comissió La Ravalera - (foto 2)
  Sandra Candau i Olaia Dauden, falleres majors 2020 de la comissió La Ravalera - (foto 3)

  Com si d'un programa de televisió es tractara els membres de la Falla La Ravalera van viure el dissabte a la vesprada la presentació de les quals són ja les seues màximes representants per a l'exercici faller 2020, Sandra Candau i Olaia Dauden.

  Amb dues presentadores de luxe - Yasmina Sánchez i Sara Sabater – els assistents es van convertir en el públic assistent del programa ‘Gracies per vindre. Gracies per estar’, que va servir com a fil conductor per a donar a conéixer a totes les protagonistes de la nit.

  Totes elles van anar pujant a l'escenari convertides en concursants d'aquest peculiar programa. Una vegada en l'escenari es van donar a conéixer dades sobre elles i projectat uns xicotets vídeos sobre elles.

  La Cort d'Honor Major està formada enguany per: Elena Claramonte , Eva Navarro, Andrea Navarro, Patricia Negre i María Cantos. Per part seua, la Cort d'Honor Infantil està integrada per Lola Tormo, Teresa Moreno, Julia Vilarroig i Adriana Fernández. El càrrec de president és Santiago Claramonte Rico i la presidenta infantil Leire Ortiz Baena.

  Una gran nit amb el qual inicien l'exercici faller, i en la qual a més es va retre homenatge al faller recentment mort José Luis Nebot.

  Pujar