18 de setembre de 2020 18/9/20

Un nou rumb per Nautilus, el restaurant de Burriana que et convida a submergir-te en una aventura submarina

Un nou rumb per Nautilus, el restaurant de Burriana que et convida a submergir-te en una aventura submarina - (foto 1)
  • Aquest divendres, 18 de setembre, tornarà a oferir servei amb importants novetats

MÉS FOTOS
Un nou rumb per Nautilus, el restaurant de Burriana que et convida a submergir-te en una aventura submarina - (foto 2)

És sens dubte un local que val la pena visitar, per la seua gent, la història que té darrere i l'ambient. El bar i restaurant Nautilus – situat en la plaça del Pla núm. 4 de Borriana – torna a obrir les seues portes aquest divendres amb ganes i il·lusió per recuperar el temps que la crisi sanitària li ha robat.

Ho farà “sense una gran inauguració” però amb els braços oberts per a rebre a tot aquell que vulga gaudir d'una bona estona envoltada dels seus amics i familiars, això si sempre complint amb les mesures de seguretat.

“Han sigut uns mesos fatals. Obrim al juny però sense terrassa, i vaig tornar a tancar perquè no teníem les garanties necessàries. Ara, tornem amb algunes novetats, la més important la terrassa” compta a elperiodic.com el seu amo, Carlos Aparisi.

Il·lusionat, amb ganes i amb molta faena per davant. Així defineix Carlos el moment professional que travessa, al mateix temps que no té dubtes que serà tot un èxit: “Estic segur que anirà bé. Em paren pel carrer i m'ho diuen. Tinc plena confiança que funcionarà”.

Una nova etapa

L'essència roman. Tot aquell que s'acoste fins al local podrà sentir que s'endinsa en una aventura submarina, però això sí hi ha algunes coses que hauran canviat. La menys bona: l'aforament que ha quedat limitat. Les millors: l'ampliació de l'horari de servei (des de les 8 del matí fins a la mitjanit) i la posada en marxa de la terrassa.

A més, aquesta nova etapa també arriba acompanyada de canvis gastronòmics. Al costat dels peixos directes de la llotja i el polp, el Nautilus afig a la seua carta montaditos que completen així l'oferta de tapes i entrepans amb la qual ja comptava.

Un nou rumb per al Submarí Nautilus del capità Nemo que arranca el seu viatge aquest mateix divendres 18 de setembre esperant poder collir molts èxits.

Pujar