30 de novembre de 2020 30/11/20

La quarta edició del festival Maig di Gras arriba aquest cap de setmana a Burriana més internacional que mai

La quarta edició del festival Maig di Gras arriba aquest cap de setmana a Burriana més internacional que mai - (foto 1)
  • Els participants podran gaudir de bandes de tot el món, com The Uppertones o Els Fanflures

MÉS FOTOS
La quarta edició del festival Maig di Gras arriba aquest cap de setmana a Burriana més internacional que mai - (foto 2)
La quarta edició del festival Maig di Gras arriba aquest cap de setmana a Burriana més internacional que mai - (foto 3)
La quarta edició del festival Maig di Gras arriba aquest cap de setmana a Burriana més internacional que mai - (foto 4)

Pots consultar la PROGRAMACIÓ COMPLETA ACÍ.

La Comunitat Valenciana està d'enhorabona, perquè el pròxim cap de setmana Burriana acollirà la quarta edició del Maig di Gras, el seu festival més reconegut. A més enguany els participants podran gaudir de bandes internacionals que faran la seua presència a Burriana, com els italians The Uppertones o la doble actuació de la brass band francesa Les Fanflures.

Segons els organitzadors de l'esdeveniment, Vicent Aleixandre i Tatiana Javaloyes, el festival apostarà un any més per una tipologia de festival en la qual el “important és gaudir de la música en ple carrer, de forma totalment gratuïta”. I és que per als responsables del festival, és important tindre en compte la inclusió, la participació ciutadana o la presència de dones.

En aquest sentit, els qui acudisquen al Maig di Gras tindran l'oportunitat d'escoltar el divendres i el dissabte a la Balkan Paradise Orchestra, una banda formada íntegrament per dones. Però també els més xicotets es divertiran en el festival, ja que el dissabte hi haurà activitats programades per a xiquets en la plaça Major i el diumenge actuaran els alumnes del centre de Música Moderna The Session. L'endemà, tancaran les actuacions en la plaça Major els alumnes del Centre Municipal dels Arts Rafel Martí de Viciana i la Banda Jove de l’Agrupació Filharmònica Burrianenca.

D'altra banda, tant l'organització del festival com la conselleria de Cultura han posat l'accent principalment en la “varietat i diversitat de la programació”, que segons els responsables constitueix una dels “senyals” del Maig di Gras. En aquest sentit, els participants també comptaran amb una zona de Food Trucks, prop de vint sessions diferents de DJ’s durant el dia i a la nit, així com presentacions de llibres i exposicions.

Pujar