25 de setembre de 2020 25/9/20

PP: “El PSPV rebutja a Borriana el diàleg amb l'oposició que celebra en la Diputació”

PP: “El PSPV rebutja a Borriana el diàleg amb l'oposició que celebra en la Diputació” - (foto 1)

    "El PSPV de Borriana ha rebutjat obrir una ronda de converses amb els grups de l'oposició per a examinar i pactar el pressupost de 2017 malgrat que l'alcaldessa, en la seua qualitat de diputada provincial, sí ha aplaudit la decisió de Javier Moliner, president de la Diputació, d'obrir durant prop de dos mesos taules de diàleg per a incorporar propostes al pressupost".

    "Ens sorprèn que no haja exportat a Borriana aquest model. I sorprèn, encara més, si es té en compte que el tripartit compta amb un regidor de Podemos, amb dedicació exclusiva, lliurat a fomentar la democràcia, transparència i participació en les decisions que adopta el consistori".

    Juan Fuster, regidor i portaveu del PP a Borriana, ha explicat que en la ciutat "ens van donar l'expedient per a aprovar les ordenances amb tres dies d'antelació al ple". En el cas del pressupost, "l'esborrany ho vam obtenir un dimecres i a la setmana següent es va debatre en ple". "Aquestes formes demostren que no hi ha hagut cap interès d'escoltar a l'oposició. No s'ha donat cap mostra ni ens han traslladat cap interès a celebrar reunions fora d'aquestes comissions, per la qual cosa vam entendre des d'un primer moment que el seu criteri era inamovible".

    Aquesta circumstància demostra, en opinió de Fuster, "quin és el tarannà dialogant del tripartit que encapçala el PSPV". "I el més sorprenent és que paguem a un regidor per a fomentar la Participació, el mateix que, no obstant açò, no ens ha cridat per a manifestar-nos el seu desig d'obrir el pressupost a la participació de l'oposició encara que fora en contra del seu soci, el PSPV". "Lamentem que el PSPV, amb el suport còmplice dels seus socis, demostre cada dia que les paraules no eren fets i que els seus gestos eren pura ficció perquè després de 18 mesos de gestió és evident que ni el rescat social, ni la participació, ni la voluntat de diàleg estan entre les seues prioritats".

    Pujar