22 de gener de 2021 22/1/21

El PP proposa instal•lar guals elevats en les places per a reforçar la seguretat dels menors

El PP proposa instal•lar guals elevats en les places per a reforçar la seguretat dels menors - (foto 1)
  • El portaveu del PP, Juan Fuster, torna a proposar una iniciativa que ja va plantejar el passat mandat en resposta a les demandes dels veïns de Borriana

El Grup Municipal del Partit Popular ha animat al PSPV estudiar el reforç de la seguretat en les places amb l'objectiu de garantir la protecció dels menors i usuaris que gaudeixen d'aquests espais públics.

El portaveu del PP, Juan Fuster, ha traslladat novament la iniciativa que continua sent una demanda de veïns de la ciutat que acudeixen diàriament a parcs i jardins amb els seus fills. “Seria una forma eficaç de garantir que el trànsit que circula per l'entorn el fa a una velocitat reduïda i reforçaria la seguretat dels qui juguen en l'entorn”.

La proposta no és nova. Fuster ha traslladat la mesura en reiterades ocasions durant el passat mandat. No obstant això, el PSPV continua fent oïdes sordes a una iniciativa “que no el PP només trasllada, perquè en realitat els qui sol·liciten aquesta inversió són els propis veïns i usuaris de les places”.

Per a Fuster, “és evident que en una plaça, amb jocs infantils, hi ha xiquets i s'han d'evitar situacions de perill”. “La col·locació d'aquests guals elevats seria una mesura eficaç que ajudaria a reduir la velocitat del trànsit que circumda aquests entorns. Una inversió, en definitiva, útil per a la ciutadania que la ve demandant des de fa anys”.

Des del Partit Popular, “continuarem insistint en la proposta, plantejant-la en comissions i elevant-la al ple, ja que creiem que la nostra obligació és ser l'altaveu dels veïns que, lamentablement, segueixen sense ser escoltats”. En opinió de Fuster, “confiem que després d'anys de propostes, el PSPV tinga a bé atendre aquesta idea i la porte a la pràctica. Analitze la situació de cada parc, plaça o zona de jocs i actue en via pública per a actuar en resposta a les demandes dels nostres veïns. Hem sigut triats pels nostres veïns per a ser útils i treballar, no per a ocupar despatxos i doblegar-nos la nòmina com han fet PSPV i Compromís”.

Pujar