elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tot preparat per a la I Travessia Arenal de Borriana

Tot preparat per a la I Travessia Arenal de Borriana
  • Més de 200 esportistes vinguts de diferents punts de la Comunitat Valenciana es donaran cita en este esdeveniment esportiu que, a més, forma part del Circuit de Travessies de la Comunitat

Borriana es prepara per a acollir este cap de setmana un dels esdeveniments esportius més destacats d'este estiu en la localitat: la I Travessia Arenal de Borriana. Esta cita esportiva reunirà a centenars de nadadors -de moment ja són quasi 200 els inscrits en la prova- en una competició de 2.500 metres nadant en aigües obertes.

L'Ajuntament de Borriana recupera així una travessia que es va fer fins fa uns anys. En esta primera nova edició és el club Vila-Swim (de Vila-real) el que està donant suport en la programació de la prova que tindrà lloc este diumenge 25 de juny en la platja de l'Arenal a partir de les 10:30.

Nadadors vinguts de diferents clubs de Castelló però també de València participaran en esta travessia que és, a més, important a nivell regional ja que està inscrita en el Circuit de Travessies de la Comunitat Valenciana, la qual cosa es convertix en un reclam per a tots aquells nadadors que competixen a nivell regional en aigües obertes.

Tant l'eixida com l'arribada de la prova quedarà situada en la mateixa platja de l'Arenal. A més, també s'oferirà a cada persona participant una bossa del nadador, en la que s'inclourà material com un gorro i un xip per a la prova a més de diversos obsequis.

Borriana, capital de l'esport este estiu

Però no es tracta de l'únic esdeveniment esportiu d'este estiu a Borriana. De fet, la capital de la Plana Baixa comptarà cada cap de setmana -excepte el que coincidix amb la celebració de l'Arenal Sound- amb esdeveniments esportiu des de handbol, vela, pàdel de platja o carreres.

Pujar