elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Burriana lamenta que “la ministra Morant haja vingut a Burriana amb les mans buides”

El PP de Burriana lamenta que “la ministra Morant haja vingut a Burriana amb les mans buides”
  • El president local critica que la màxima representant socialista ometa “la reclamació milionària de Sant Gregori i la regeneració del seu partit” en la capital de la Plana Baixa

El president local del Partit Popular de Burriana, Alejandro Clausell, ha lamentat que “la ministra Morant haja vingut a Burriana amb les mans buides, sense inversions ni projectes per a la ciutat”. “Mentres, la nostra costa perd metres de platja per la regressió del litoral i continuem esperant resposta a les al·legacions del projecte constructiu per a l'estabilització de l'entorn de la desembocadura del riu Anna on Sánchez té prevista l'eliminació de zones d'aparcament i la d'un sentit de circulació en la carretera del Grau”, ha detallat el portaveu.

Respecte a la visita de la ministra de Ciència, Innovació i Universitats, Diana Morant, el president local popular ha assenyalat que “tampoc ha escoltat paraules de reivindicació” sobre l'estabilitat de la unitat del Seprona que, junt a la la de Vinaròs, es preveuen suprimir, tal com han denunciat l'Agrupació Unificada de Guàrdies Civils (AUGC).

D'altra banda, Clausell ha criticat que “la cúpula socialista valenciana ometa la reclamació milionària de l'administrador concursal a l'ajuntament de la capital de la Plana Baixa i la regeneració del principal partit de l'oposició ja que no li importe recolzar i fotografiar-se al costat d'una imputada, amb la condició de traure rèdit polític en eleccions”.

Així mateix, Clausell ha convidat a “prendre exemple” de la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, qui va portar a Burriana la major inversió de la Generalitat Valenciana en la història del municipi amb la construcció de la nova depuradora. De la mateixa manera, de la primera presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, qui recentment a través del Pla Impulsa, “ens aporta els recursos necessaris per a escometre la rehabilitació de la façana del Teatre Payà”

Així, el portaveu del PP ha recordat que el diumenge que ve en les eleccions europees “ens juguem que projecte volem”. “El de les visites amb les mans buides, regidors investigats i la seua algaravia de socis amb delinqüents amnistiats”, en referència al partit socialista o “el del Partit Popular amb inversions, projecte i un full de ruta clar per a Europa, la Comunitat Valenciana, la província i Burriana”, ha valorat Clausell.

 

Pujar