2 de desembre de 2020 2/12/20

Mariola Aguilera emprendrà accions contra l'equip de govern de Burriana

Mariola Aguilera emprendrà accions contra l'equip de govern de Burriana  - (foto 1)
  • La portaveu de Cibur, després de l'arxivament de la causa, és taxativa: “Navarro ha de dimitir, no té una altra eixida”

MÉS FOTOS
Mariola Aguilera emprendrà accions contra l'equip de govern de Burriana  - (foto 2)
Mariola Aguilera emprendrà accions contra l'equip de govern de Burriana  - (foto 3)

Li ho ha avançat elperiodic.com: la justícia ha arxivat la denúncia presentada pel regidor de Borriana, Manel Navarro, contra una altra regidora, Mariola Aguilera, per un suposat cas de suborn polític. Una causa que va enfrontar als representants a l'Ajuntament de Burriana fa ara un any i en la qual l'edil Manel Navarro, de se Puede Burriana, acusava a Aguilera, portaveu de Cibur, d'oferir-li treball a canvi d'una contraprestació política.

El jutjat de primera instància i instrucció número u de Vila-real acaba de decretar el sobreseïment de la causa en considerar que la declaració del denunciant va ser "poc precisa". Després de conéixer-se aquesta notícia, Mariola Aguilera, ha declarat en una entrevista amb elperiodic.com que estudiarà les possibles accions a emprendre, tant contra el denunciant com contra la resta de l'equip de govern. En aquest sentit, la portaveu de Cibur es mostra taxativa: "Manel Navarro ha de dimitir, si encara li queda una mica de vergonya, i l'alcaldessa ha de retirar-li les delegacions".

A més, Aguilera té clar que demanarà responsabilitats polítiques i jurídiques als grups municipals, passant per PSPV, Compromís, Esquerra Unida i Se Puede Burriana, sent aquest últim el partit al qual pertany Manel Navarro: "L'equip de govern m'ha apallissat i humiliat durant un any. Existeixen danys contra el meu honor i la meua imatge, hi ha documentació de sobra per a presentar demanda, no solament de notícies en premsa sinó de declaracions de l'alcaldessa i la resta de regidors del govern", lamenta l'edil de Cibur que, de moment, no anuncia les accions a emprendre ja que les està estudiant.

"El que més m'ha dolgut és que Navarro m'ha acusat pràcticament d'assetjament sexual"

Aguilera reconeix que ara està "tranquil·la" però que ha sigut un any "dur". En particular, la portaveu de Cibur s'assega "molt dolguda" per unes declaracions davant el jutge de Manel Navarro: "Em va acusar pràcticament de ser una assetjadora sexual i de dir que com l'oficina estava tancada no sabia què podia passar".

Mariola Aguilera es refereix a unes declaracions de l'edil des Pot Borriana que va fer durant la fase d'instrucció i a les quals ha tingut accés aquest digital: "La conversa la va gravar perquè la seua dona va insistir [...] perquè en estar els dos solos no es fiava, ella és molt gelosa i tenia por que passara alguna cosa. El declarant no anava a gravar, però quan va veure tot tancat i barrat va decidir gravar i quan va veure el ritme de la conversa es va quedar sorprés", recull el text.

Manel Navarro no es planteja dimitir

Preguntat sobre aquest tema, Manel Navarro respon en declaracions a elperiodic.com, que és un pensament "respectable" i que "ella sabrà perquè pensa això". En qualsevol cas, sobre l'arxivament de la denúncia, Navarro diu que va a "respectar la sentència judicial" i a continuar treballant.

En aquest sentit, l'edil de Se Puede Burriana assegura que no es planteja dimitir perquè no té motius: "Si haguera fet una cosa dolenta, però com no és el cas jo continuaré la meua labor com a regidor de Burriana. A més, Navarro defensa que compta amb el recolzament de la resta de companys de l'equip de govern: "No tinc cap problema amb ells així que no tinc perquè dubtar del seu suport".

 2 comentaris
Perico yaban
Perico yaban
17/01/2019 11:01
Dime con quien andas y...........

Lo mismo para vosotros, dime con quien andas y te diré lo que vales, en política nada de nada y en política cuando más lejos mejor, a la prueba me remito, nadie os ajunta, demasiados años en política que no te han servido para nada.

Pujar