27 de setembre de 2020 27/9/20

L'energia dels 'sounders' confirma la gran acollida de l'Arenal Sound a la jornada d'ahir

L'energia dels 'sounders' confirma la gran acollida de l'Arenal Sound a la jornada d'ahir - (foto 1)
  • Gràcies a caps de cartell com James Blunt o Azealia Banks i altres artistes espanyols com Carlos Sadness o Dorian, els 'sounders' van poder gaudir després d'un dia, marcat per la sufocant calor que estem suportant

Galeria de fotos
Burriana - Arenal Sound - Sábado - Sidecars
Burriana - Arenal Sound - Sábado - Sidecars
Galeria de fotos
Burriana - Arenal Sound - Sábado - James Blunt
Burriana - Arenal Sound - Sábado - James Blunt
Galeria de fotos
Burriana - Arenal Sound - Sábado - Camping
Burriana - Arenal Sound - Sábado - Camping
Galeria de fotos
Burriana - Arenal Sound - Sábado - Carlos Sadness
Burriana - Arenal Sound - Sábado - Carlos Sadness

Si hi ha alguna cosa que ahir es repetia en boca de tots els 'sounders' que aquesta setmana han fet de Borriana la seua casa, era el lament per la sufocant calor que els ha tocat suportar al llarg de la jornada. Les platges eren un formiguer i qualsevol manera de refrescar era benvinguda. Simplement fent una passejada pels voltants del festival era suficient per observar les improvisades zones de descans en les rotondes que, com cada any, es van omplir de gent amb refrescos i aigua freda a la recerca de la millor ombra.

Per aquesta raó, l'arribada del capvespre i l'inici dels concerts en els diferents escenaris del recinte de l'Arenal Sound ahir s'esperava, si cap, més que mai. No és casualitat doncs, l'èxit del concert de Bely Basarte, que va estrenar ahir la jornada de Negrita Stage, o, sobretot, el de Carlos Sadness, qui es va apoderar del Desperados Stage cap a les vuhuit de la vesprada amb grans temes com 'Qué electricidad',' Longitud de onda ', o' Miss Honolulu'.

El de després, com sol succeir a l'Arenal, ja va ser filat. Amb un recinte cada vegada més ple, Juancho Marqués va sorprendre a molts passades les nou i quart de la nit, fins a donar pas a un altre dels grups esperats de l'inici de la nit: Dorian. La formació té en el seu ADN un polsim de l'Arenal i ahir es va poder comprovar en el gran ambient del seu concert, que en gran part va transmetre després a l'actuació de Sidecars en l'altre escenari.

Després d'això, va arribar un dels moments més tendres de la nit. Amb James Blunt al gran públic congregat davant el Desperados Stage va aprofitar per relaxar-se i cantar en cor alguns dels èxits més reconeguts del cantant britànic i, com no, el seu mític 'You're beautiful'.

Després de Blunt, Recycled J i el seu rap van ser genials com a actuació prèvia a l'energia d'Azealia Banks. El rap de la nord-americana unit a la seua fortalesa en l'escenari van fer les delícies de les desenes de milers per persones que es van congregar davant seua.

Posteriorment, Mueveloreina i el seu particular estil reivindicatiu van captar l'interès del públic que es va multiplicar durant la seua actuació al Negrita Stage.

Jax Jones va fer, per la seua banda, saltar, cridar i ballar amb la seua sessió d'èxits, per donar pas als que mai defrauden en els seus xous més bojos. Space Elephants van servir de colofó a aquesta jornada a la zona principal del festival, acomiadant als 'sounders' ja amb el Sol donant la benvinguda a aquest nou dia.

A més, el Thunder Bitch Beach Stage no va parar en pràcticament tota la nit amb set actuacions encapçalades per King Kong Boy, passant posteriorment per El Columpio Asesino, Zoé, Vendetta, Inmir, Nation i Blackmamba.

I, per descomptat, el refrescant (i, ahir més que mai, necessari) Inside Pool Stage va acollir, com ha fet des de dimarts, sessions durant el dia. Set hores seguides amb les millors sessions de música de la mà de Chicletol, Bailaferias Djs, Pitty Bernad i Boccachico.

Arenal Sound 2018

Arenal Sound 2018Entrar en el especial
Pujar