4 de juny de 2020 4/6/20

Cs lamenta el retard en l'augment de les ajudes per a Càritas i Creu Roja a Burriana

Cs lamenta el retard en l'augment de les ajudes per a Càritas i Creu Roja a Burriana - (foto 1)
  • La formació explica que la situació d'aquestes entitats és "crítica" perquè es troben desbordats per la quantitat de veïns que acudeixen per a demanar ajuda

MÉS FOTOS
Cs lamenta el retard en l'augment de les ajudes per a Càritas i Creu Roja a Burriana - (foto 2)

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Burriana, María Jesús Sanchís, ha lamentat "el retard en l'augment de les ajudes a Càritas i Creu Roja". "Des de Cs ho vam demanar fa quasi un mes i l'alcaldessa es va comprometre a portar l'expedient a aquest ple, no obstant això no ha sigut així", ha recordat Sanchís, qui ha insistit que "la situació d'aquestes entitats és crítica perquè es troben desbordats per la quantitat de veïns que acudeixen per a demanar ajuda". "Aquesta pandèmia ha deixat a moltes famílies de manera inesperada sense ingressos i la situació és dramàtica", ha destacat la regidora, per això reiterem "la urgència que l'Ajuntament augmente la dotació i col·labore amb aquestes organitzacions com més prompte millor".          

Així mateix, Sanchís ha criticat que "el ple es convertira en una batalla de retrets i del 'i tu més". "No es pot abanderar i reclamar consensos per a després tindre aqueixa actitud cap a l'oposició, estant més pendent del passat que del futur", ha assegurat Sanchís. "Als veïns el que els importa en aquests moments són les ajudes per als seus negocis, el pagament dels impostos o com arribar a final de mes i és a això al que ens hauríem de dedicar des del Consistori", ha postil·lat l'edila. "En Cs continuarem sent constructius però crítics quan es requerisca" , ha subratllat Sanchís i ha tornat a demanar al bipartit que "recapacite en la seua actitud i accepte també la proposta del nostre grup per a conformar una Comissió de Seguiment per a avaluar i consensuar totes les mesures econòmiques i socials per a fer front a les conseqüències del coronavirus".

 

Pujar