5 de desembre de 2020 5/12/20

Juan Fuster reivindica la unió com la fortalesa que farà créixer a Borriana

Juan Fuster reivindica la unió com la fortalesa que farà créixer a Borriana - (foto 1)

  “Estic convençut que el millor projecte és el que situa als veïns en els únics protagonistes d'aquesta gran ciutat que és Borriana”. Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia, ha reivindicat la unió com “la fortalesa que farà créixer a la nostra ciutat, generar oportunitats i garantir el lideratge que és sinònim d'èxit”.

  El líder del PP a Borriana ha agraït el suport dels veïns i ha mostrat el màxim respecte “als ciutadans que ahir van votar altres opcions”. No obstant açò, ha fet una crida a el “treball en equip, perquè de la trobada, de la unió s'obtenen els màxims resultats”.

  A Borriana, “som molts els veïns que considerem que és necessari eixir de l'estancament per a créixer i generar oportunitats i ocupació”. “La nostra ciutat mereix engegar-se amb un projecte sòlid, garant de desenvolupament, ambiciós i capdavanter”. I per a aconseguir-ho “és necessari unió enfront de divisions, trepitjar el carrer i eixir dels despatxos, tenir convicció i compromís per a esforçar-nos”.

  Perquè Borriana, tal com ha assenyalat Juan Fuster, “mereix l'obstinació que garanteix reptes, el treball que ens fa suar pel que realment mereix la pena, l'esforç d'un projecte conjunt, que ens uneix i que ens apassiona”.

  Per aquest motiu, “estic convençut que Borriana ix a guanyar el pròxim 26 de maig. Perquè aquesta terra és una oportunitat i nosaltres uns privilegiats. Junts, les nostres diferències són fortaleses. Perquè la fractura i la divisió ens afebleixen i ens empobreixen, i precisament el que Borriana reivindica és el poder de la unió, el que genere inversió, preste serveis d'utilitat i garantisca el benestar que mereixen els nostres veïns”.

  Pujar