2 de desembre de 2020 2/12/20

Juan Fuster reclama ‘créixer i recuperar el patrimoni que el PSPV ha perdut’

Juan Fuster reclama ‘créixer i recuperar el patrimoni que el PSPV ha perdut’ - (foto 1)

  “Borriana mereix créixer i recuperar el patrimoni que el PSPV ha perdut”. El projecte que Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, proposa per a prestigiar el municipi “parteix e un equip compromès, convençut de les fortaleses de la nostra ciutat i disposat a deixar-se la pell per a garantir que les pèrdues que el PSPV ha provocat a la ciutat són èxits i oportunitats per als nostres veïns”.

  La pèrdua dels 16.600 m² de l'Arenal “són l'exemple del que mai hauria d'haver ocorregut”. Els qui “ocupen els despatxos a l'Ajuntament de Borriana, PSPV, Compromís i Podemos, haurien d'esforçar-se per a generar ganàncies i no pèrdues a la nostra localitat”.

  “Som hereus de l'ambició dels qui van obrir el Port. I lamentablement en aquests quatre anys, lluny de lluitar per l'arribada de capitals, l'esquerra, capitaneada pel PSPV, s'ha dedicat a mutilar riquesa i patrimoni”. “Tresors com l'Arenal, que mai haurien d'haver-se amputat, han anat a parar a mans privades per la desídia i incapacitat de qui ocupa els despatxos del consistori”.

  I el problema és que aquestes “retallades que desmereixen a Borriana ens fan perdre fortaleses i oportunitats”. Perquè, tal com ha assenyalat Juan Fuster, “l'esquerra ha aplicat la tijera als nostres potencials alhora que ha pujat impostos a costa de les famílies”. I per al candidat del PP a l'alcaldia, “la qual cosa precisament necessita Borriana són polítiques que apostin per retornar els diners als veïns, rebaixar impostos i guanyar oportunitats”.

  “Borriana urgeix una transformació que posi en valor les seves capacitats, el talent dels seus veïns, l'emprenedoria dels qui aposten per donar servei a la ciutat, i fer-ho amb incentius fiscals, com els que reivindica Isabel Bonig, candidata del PP a les eleccions autonòmiques”. “Invertir en els veïns sempre ha garantit riquesa i activitat econòmica. Pujar impostos com fa el PSPV, només genera desacceleració i ruïna”.

  Pujar