elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els festejos taurins marquen la recta final de les festes de la Misericòrdia

Els festejos taurins marquen la recta final de les festes de la Misericòrdia
  Galeria de fotos
  Burriana - Misericòrdia - Bous Dijous Vesprada
  Burriana - Misericòrdia - Bous Dijous Vesprada
  MÉS FOTOS
  Els festejos taurins marquen la recta final de les festes de la Misericòrdia - (foto 2)
  Els festejos taurins marquen la recta final de les festes de la Misericòrdia - (foto 3)
  Els festejos taurins marquen la recta final de les festes de la Misericòrdia - (foto 4)
  Els festejos taurins marquen la recta final de les festes de la Misericòrdia - (foto 5)

  Burriana viu els últims dies de les seues festes patronals en honor a la Verge de la Misericòrdia. Malgrat l'amenaça de pluja que ha posat en alerta a tota la Comunitat Valenciana en els últims dies, la localitat castellonenca no cessa el seu programa d'activitats.

   En la vesprada ahir dijous, els festejos taurins van marcar la part central dels actes previst i van fer vibrar un dia més a tots els afeccionats que es van congregar en la Plaça Major des de les 18 hores. En aquesta ocasió va ser el torn de la ramaderia S. Celestino Cuadri i el bou que es va convertir en el protagonista de la jornada va ser Fangós.

  Aquesta trobada, que va estar patrocinat per la Penya ‘Els Braus Sartine’, va començar i va acabar en la mateixa plaça amb gran satisfacció entre els assistents que encaren ja els últims dies de celebració.

  Per a aquest divendres, dissabte i diumenge arriben als carrers de Burriana alguns dels actes més esperats, com per exemple la Batalla de flors que recorrerà la localitat diumenge que ve. L'Ajuntament manté de moment totes les activitats programades amb la vista posada en la previsió meteorològica.

  Segueix el minut a minut de les festes de la Misericòrdia 2019 a través de l'especial que elperiodic.com ha preparat, ací.

   

  Pujar