elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les falles de Burriana viuen la pleitesia més especial de la seua història

Les falles de Burriana viuen la pleitesia més especial de la seua història
  • Amb un fort protocol per garantir les mesures de seguretat, l'homenatge a Julia López com a reina fallera infantil 2020 i 2021 ha estat plena d'emocions, sorpreses i records

Galeria de fotos
Homenatge a la reina fallera infantil de Burriana
Homenatge a la reina fallera infantil de Burriana
MÉS FOTOS
Les falles de Burriana viuen la pleitesia més especial de la seua història - (foto 2)
Les falles de Burriana viuen la pleitesia més especial de la seua història - (foto 3)
Les falles de Burriana viuen la pleitesia més especial de la seua història - (foto 4)

Sembla que aquesta notícia no poguera arribar a escriure en molt de temps: un acte faller després d'un any de pandèmia, de suspensió de festes i de la societat mundial paralitzada pe'l coronavirus. Bé, aquest dissabte al món faller de Borriana ha pogut viure un petit parèntesi per retre homenatge a la seua màxima representant infantil, Júlia López, com a Reina Fallera infantil 2020 i 2021.

Un moment ple d'emocions, sorpreses i belles paraules, i que, a causa de les circumstàncies derivades de la pandèmia, es va realitzar a porta tancada aquest dissabte i sense presència de públic, però ha sigut publicat aquest diumenge perquè tota la població pugui gaudir-lo.

Julia va disfrutar d'un homenatge brillant i ple d'emoció, davant d'un teatre Payà més buit que mai, amb distàncies de seguretat entre files i amb les mascaretes com a protagonistes. Allà, com a reina fallera infantil de Burriana ha rebut per fi, després d'un any esperant, l'afecte de la comunitat fallera.

Amics, companys de falles i familiars li han homenatjat en forma de versos i poemes mentre han desfilat per l'escenari de teatre Payà per lloar les seues qualitats i les bondats del seu regnat.

Amb aquest acte, un any després, es reinicien a la ciutat les activitats falleres en el moment en què es van haver de suspendre, just després de la nit de març de l'any 2020 de l'homenatge a la reina fallera, Elena Pastor.

Cal recordar que l'Ajuntament i la Junta Local Fallera, després de descartar la celebració de les Falles de 2021 al mes de març, van decidir organitzar per a aquest mes un seguit d'activitats vinculades al món faller. Una programació fruit de la feina conjunta de totes les persones que formen la Junta Local Fallera, consensuada amb el col·lectiu faller i subjecta a l'evolució de la situació epidemiològica. El conjunt d'aquests actes seran televisats per poder gaudir-des de casa.

Pots llegir ací la programació completa de les Falles 2021 de Burriana.

Pujar