25 de setembre de 2020 25/9/20

Les Falles de Borriana viuen la festivitat de l'Axiamo amb menjar i bon ambient

Les Falles de Borriana viuen la festivitat de l'Axiamo amb menjar i bon ambient  - (foto 1)
  • La Falla Societat Centre Espanya, Chicharro, Don Bosco, Barri la Ravalera i Barri València han celebrat amb les seues respectives comissions una menjar de germandat en què s'ha cuinat el tradicional calder d'arròs

Galeria de fotos
Burriana - Falles 2017 - Calderas Falleras
Burriana - Falles 2017 - Calderas Falleras
MÉS FOTOS
Les Falles de Borriana viuen la festivitat de l'Axiamo amb menjar i bon ambient  - (foto 2)
Les Falles de Borriana viuen la festivitat de l'Axiamo amb menjar i bon ambient  - (foto 3)
Les Falles de Borriana viuen la festivitat de l'Axiamo amb menjar i bon ambient  - (foto 4)
Les Falles de Borriana viuen la festivitat de l'Axiamo amb menjar i bon ambient  - (foto 5)

Ha plogut lleugerament però esta jornada festiva calia celebrar-la i el temps no ha impedit que algunes falles de Borriana pogueren cuinar la seua tradicional i esperada caldera d'arròs. Este plat ha sigut el protagonista del menjar de germandat que han celebrat algunes falles de la localitat aprofitant este dimecres festiu.

Així, la Falla Societat Centre Espanya, Chicharro, Don Bosco, Barri la Ravalera i Barri València han viscut un dia de festa en què les comissions de cada una d'elles s'han reunit entorn de la taula per a disfrutar del bon menjar.

Careta, manetes, costella i papada de porc, ossos de pernil i d'espinada, botifarra, ceba, tomaca, creïlla i, per descomptat, arròs, són alguns dels ingredients d'esta menjar que ha convidat a centenars de veïns de Borriana entorn de les grans calderes.

Menjar, beguda i bon ambient encara que també esport com per exemple en la Falla Don Bosco, que ha celebrat un concurs de pàdel durant el matí.

En clau de Falla

En clau de FallaEntrar en el especial
Pujar