24 de novembre de 2020 24/11/20

La Falla Chicharro plena el Payà amb la representació de l'obra 'Revista el templat'

La Falla Chicharro plena el Payà amb la representació de l'obra 'Revista el templat' - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Fallas 2019 - F. Chicharro - Sainet
  Burriana - Fallas 2019 - F. Chicharro - Sainet
  MÉS FOTOS
  La Falla Chicharro plena el Payà amb la representació de l'obra 'Revista el templat' - (foto 2)
  La Falla Chicharro plena el Payà amb la representació de l'obra 'Revista el templat' - (foto 3)
  La Falla Chicharro plena el Payà amb la representació de l'obra 'Revista el templat' - (foto 4)

  Durant dues hores del divendres les taules del Teatre Payà de Burriana van ser ocupades pels fallers de la comissió *Chicharro, els qui van representar una obra inèdita escrita i dirigida per María Dolores Delgado Alonso i Vicenta Garí Castril el: Revista el Templat.

  Aquesta representació, que forma part de la programació del XIV Concurs de Teatre en Valencià, va fer que tots els assistents gaudiren i s'involucraren en una divertida història on els seus protagonistes es veuen immersos en confusions i embolics fins a aconseguir els seus objectius.

  En aquesta ocasió els papers protagonistes van ser per a Eduardo Soriano, Juanjo Belles, David Roig i Patricia Branchadell. També els van acompanyar en l'escenari Lola Calvo Moles, Sofia Reg, Brega Branchadell Delgado, Suni Fandos Gómez ,Clara Rosat Hernández, Carla Robles Velasco, Vicenta Garí Castrillo , Paqui Hernández Lucha.

  Demà dissabte l'elenc al complet tornarà a pujar-se a l'escenari a partir de les 18 hores per a representar per segona vegada l'obra com millor saben fer-ho.

   1 comentari
  Chicharro
  Chicharro
  23/02/2019 12:02
  La última ima actuación es hoy

  Hola! La última última actuacion de chicharro es el sabado 23, a las 18 horas. El estreno fue el viernes 22 y el domingo no hay actuación, porque es el pregón de fallas.

  Pujar