1 de desembre de 2020 1/12/20

La Falla Barri La Mercè ja té Falleres Majors per al 2020

La Falla Barri La Mercè ja té Falleres Majors per al 2020 - (foto 1)
  • Alèxia Durà i Saura i María Olivas Vidal, seran les màximes representants de la comissió

Galeria de fotos
Presentació Falla La Mercé 2020
Presentació Falla La Mercé 2020
MÉS FOTOS
La Falla Barri La Mercè ja té Falleres Majors per al 2020 - (foto 2)
La Falla Barri La Mercè ja té Falleres Majors per al 2020 - (foto 3)

La Falla Barri La Mercè de Burriana va celebrar el dissabte a la nit l'acte d'exaltacions de les seues Falleres Majors per a l'exercici fester 2020. Una nit en la qual tots els membres de la comissió van poder gaudir de l'essència de les falles i marcar el ritme per al gran any que queda per davant.

Un acte presentat per Joan Pau Durà i Paula Vidal, que va estar dividit en dues parts que va arrancar a les 18.30 hores amb la part més protocol·lària i continue a les 23 hores amb la recepció de les Falles, i al ritme de la música cortesia de l'Orquestra Alabama.

Les protagonistes de la jornada van ser Alèxia Durà i Saura i María Olivas Vidal, els qui ostentaran enguany els càrrecs de Fallera Major i Fallera Major Infantil, respectivament. Ambdues van viure aquesta nit amb l'emoció i alegria que es mereix.

Al costat d'elles, el seu mantenidora Ana Blasco Romero, el president de la Falla, Vicent Blasco Miró, les presidentas infantils, Carla Vidre Lara i Sofía Sanchis Miralles, així com les integrants de les Corts d'Honor.

La Cort d'Honor Infantil enguany la componen: Sara Crespo Perarnau, Silvia Crespo Perarnau, Ana Ruíz López, Sofía Quesada Huesa, Mónica Romero Ibáñez, Lucía Palos Rueda, Daniela Salinas Rubert, Aina Borja Soler, Carla Arnau Sanchis,Paula Imbernón Raduta, Aitana Puchol Köster, Llura Borja Soler,Irene Rodríguez Ibáñez,  cavaller acompanyant Miguel Martínez Rodríguez, Júlia Aparici Mundina, y como cavaller acompanyant  Braian González Rivera. Per part seua, la Cort d'Honor Major està formada per Sarah Vidre Lara i Jessica Vidre Borja.

Una vegada tots van estar en l'escenari van rebre per part dels seus familiars i amics el que més necessiten per a enguany: consells i ànims per a gaudir de l'any faller.

Pujar