28 de setembre de 2020 28/9/20

Ja estan els primers 'sounders' a Borriana

Ja estan els primers 'sounders' a Borriana  - (foto 1)
  • Els més previsors ja fan cua a l'entrada del càmping per a ser els primers en accedir

Galeria de fotos
Burriana - Arenal Sound 2017 - Llegada de Sounders
Burriana - Arenal Sound 2017 - Llegada de Sounders
MÉS FOTOS
Ja estan els primers 'sounders' a Borriana  - (foto 2)
Ja estan els primers 'sounders' a Borriana  - (foto 3)
Ja estan els primers 'sounders' a Borriana  - (foto 4)
Ja estan els primers 'sounders' a Borriana  - (foto 5)
Ja estan els primers 'sounders' a Borriana  - (foto 6)
Ja estan els primers 'sounders' a Borriana  - (foto 7)
Ja estan els primers 'sounders' a Borriana  - (foto 8)
Ja estan els primers 'sounders' a Borriana  - (foto 9)

A dos dies que comence l'Arenal Sound ja han arribat els primers 'sounders' a Borriana. Des del dissabte ja hi ha gent fent cola per ser així els primers a entrar a la zona d'acampada i poder agafar el millor lloc. Els tres primers a arribar han sigut uns jóvens d'Alacant que han muntat la seua tenda de campanya per a esperar que el recinte òbriga les seues portes.

Serà este dimarts a partir de les 14:00 quan els recintes s'òbriguen al públic. I encara que el dissabte ja van arribar els primers assistents per a aprofitar el cap de setmana de sol i platja en la capital de la Plana Baixa, este diumenge es va començar a veure el primer goteig d'assistents. Per a este dilluns s'espera que vagen arribant més 'sounders' encara que l'allau no serà fins al dimarts, dia oficial del començament del festival.

De fet el dimarts a partir de les 14:00 començarà a sonar la música en el 'Pool Stage' amb el DJ Vicente Ferrer. Per a la primera jornada del festival no estaran els quatre escenaris en marxa encara. El 'Beach Club' i el 'Pool Stage' sí que estaran oberts i per ells passaran artistes com Rural Zombies, Marson, Sexy Zebras, Bearoid, Sandro Avila, Esmaixada o The Ravers entre altres.

I mentrestant, en la localitat de Borriana són molts hostalers que es freguen les mans davant de l'arribada dels més de 60.000 assistents diaris que pretén acollir esta edició de l'Arenal Sound. Des de l'organització han llançat una campanya per a anunciar les diferents ofertes dels restaurants i bars de Borriana i que els 'sounders' puguen disfrutar de la millor gastronomia local.

D'altra banda, des d'este diumenge ja es poden comprar les entrades del Clandestine Sound, la festa que tanca l'Arenal Sound i que alça sempre moltes expectatives pel misteri de no saber qui serà l'artista invitat. En la primera hora de venda es van aconseguir els 1.000 compradors.

Arenal Sound 2017

Arenal Sound 2017Entrar en el especial
 5 comentaris
Elmismo
Elmismo
01/08/2017 12:08
Increible

Todo esto me parece "bien" pero tengo una pregunta para los políticos y para el Policía que a hecho el plan de seguridad. ¿Por donde circulamos los que vamos a trabajar o por ocio con bicicleta sin poner nuestra propia vida en peligro? El carril bici del Grao al Puerto cerrado, el de Vcte Cañanda Blanch invadido por andamios y Sounders, el del Camí Fondó, directamente cortado y el del Camí del Port invadido...y a ver quie es el valiente que se pone con bici a circular por la calzada con lo distraídos que van los conductores.

Pujar