30 de setembre de 2020 30/9/20

El PP demana convocar als veïns de la zona centre en el Consell Social per a decidir si s'instal·la un supermercat en la Terrassa Payá

El PP demana convocar als veïns de la zona centre en el Consell Social per a decidir si s'instal·la un supermercat en la Terrassa Payá - (foto 1)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha tornat a reivindicar informació i transparència al PSPV de la ciutat per a informar als veïns sobre el projecte de construcció d'un supermercat en la Terrassa Payá. El projecte “del que ningú té cap plànol ni coneix gens, es treballa paradoxalment des del passat any i el PSPV manté la seua idea de desenvolupar-ho”.

  El PP de Borriana aprofitava el ple d'aquesta setmana per a recordar al PSPV la necessitat d'informar als veïns sobre l'execució d'una obra que “hauria d'explicar el vistiplau dels principals afectats: els veïns”. Així ho van exposar des del Grup Municipal del PP a Borriana al PSPV de la ciutat i al seu soci de Podemos, que passats més de quatre mesos des de l'inici de l'exercici segueixen sense tancar data per a convocar el Consell Social.

  Com és habitual, assenyalen des del PP Borriana, “el PSPV ha iniciat la casa per la teulada. Primer ha donat el vistiplau al desenvolupament d'un projecte que comporta l'ocupació d'una plaça pública, i després s'han plantejat la necessitat i/o oportunitat de plantejar-li-ho als residents”.

  Per al PP “no deixa de ser sorprenent que els qui garantien transparència i participació, debat i anàlisi, posada en comú d'iniciatives i projectes compartits amb els veïns, són els mateixos que en la pràctica tracten d'evitar costi el que costi el cara a cara amb el ciutadà”. Una circumstància que no solament és evident a nivell social sinó també a nivell econòmic. “De fet, l'alcaldessa ha signat un decretazo la passada setmana amb el qual s'ha carregat d'una plomada la normativa que implantem en 2014 per a garantir participació i concurrència d'empreses en contractes el cost dels quals superara els 3.000 euros. A partir d'ara, el PSPV adjudica sense publicitat i a dit qualsevol despesa que no supere els 15.000 euros. Tota una mostra de transparència”.

   1 comentari
  Vecino de !! Tercera ¡¡
  Vecino de !! Tercera ¡¡
  08/05/2018 08:05
  SORPASO ¡¡¡¡

  Fuster que esperabas, la transparencia se fué y la cortina opaca ha llegado con el recambio.

  Pujar