19 de setembre de 2020 19/9/20
Sorteig de l'Estalvi

Caixa Rural Burriana sorteja 15 viatges dobles a Navarra

Caixa Rural Burriana sorteja 15 viatges dobles a Navarra - (foto 1)
  • Quatre dies d'escapada per la comunitat foral així com més regals que se sortejaran dimecres que ve dia 19 de juny a les 19 hores en el Llar Fallero

MÉS FOTOS
Caixa Rural Burriana sorteja 15 viatges dobles a Navarra - (foto 2)

Els socis de Caixa Rural de Burriana estan d'enhorabona. L'entitat sortejarà 15 viatges dobles a Navarra el pròxim el pròxim dimecres 19 de juny a les 19.00 en el Llar Faller. Quatre dies d'escapada per la comunitat foral, una experiència amb la qual es vol reconéixer la fidelitat dels socis i per això es repartiran regals entre els assistents a aquest esdeveniment.

Aquesta cita, ‘el sorteig de l'estalvi’ inclou també un berenar per a tots els participants, que podran gaudir d'orxata i fartons. Amb esta activitat, Caixa Rural Burriana agraeix la implicació de tots els socis i per això ha optat per realitzar aquest sorteig de viatges, alguna cosa que es feia tradicionalment i que l'any passat es va recuperar donat l'èxit i el gran acolliment: “És un dia molt especial per a l'entitat i per això volem congregar a tots els socis i clients que vulguen acudir”, explica el seu president Eduardo Salas.

Aquest viatge forma part de l'obra social de l'Entitat, que desenvolupa nombrosos actes al llarg de l'any sempre en benefici dels seus clients i socis. El ‘Sorteig de l'Estalvi’ tindrà lloc el pròxim dimecres 19 de juny a les 19.00 en el Llar Faller.

Pujar