24 de gener de 2020 24/1/20

Caixa Rural Burriana convoca la seua assemblea general amb regals per als seus socis

Caixa Rural Burriana convoca la seua assemblea general amb regals per als seus socis - (foto 1)
  • Tindrà lloc este divendres 10 de maig en el Teatre Payà de Burriana i es premiarà als assistents amb un obsequi i la participació en un sorteig

MÉS FOTOS
Caixa Rural Burriana convoca la seua assemblea general amb regals per als seus socis - (foto 2)

Caixa Rural Burriana ha convocat per a aquesta setmana la seua Assemblea General: tindrà lloc divendres que ve 10 de maig a les 19.00 en el Teatre Payà de Burriana. En ella s'informarà els socis de l'activitat de l'exercici 2018, un acte que s'ha traslladat del seu centre social al teatre donat l'alta participació que s'espera i que serà premiada amb un obsequi per a cada soci.

Caixa Rural Burriana ha convocat la seua Assemblea General el pròxim 10 de maig. Tindrà lloc a les 19.00 en el Teatre Payà de Birriana i en ella s'informarà els socis de l'activitat de l'exercici 2018. Un acte que s'ha traslladat del seu centre social al teatre donat l'alta participació que s'espera i que serà premiada amb un obsequi per a cada soci.

Perquè, tal com ha explicat la seua directora general, Isabel Ferrer, aquest és el dia del soci: “Estem encantats de rebre'ls a tots, ells són els protagonistes aqueix dia”. De fet, es premiarà la fidelitat dels assistents amb un bonic regal i se sortejaran entre els assistents 25 viatges dobles d'un dia al Plat de Llucena. Allí podran gaudir d'un menjar.

Es tracta de la convocatòria que es realitza tots els anys per a exposar els comptes anuals, en aquest cas de l'exercici 2018 davant els socis.

Pujar