elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Caixa Rural Borriana, amb les associacions locals

Caixa Rural Borriana, amb les associacions locals
  • L'entitat ha celebrat una trobada amb entitats de caràcter social, benèfic, esportiu i cultural amb motiu de les festes patronals

Galeria de fotos
Burriana - Misericordia 2018 - Caja Rural con Asociaciones
Burriana - Misericordia 2018 - Caja Rural con Asociaciones
MÉS FOTOS
Caixa Rural Borriana, amb les associacions locals - (foto 2)
Caixa Rural Borriana, amb les associacions locals - (foto 3)
Caixa Rural Borriana, amb les associacions locals - (foto 4)

Caixa Rural Borriana ha celebrat aquest divendres una trobada amb entitats socials, esportives, benèfiques i culturals de Borriana amb motiu de les festes patronals. La trobada, que ha comptat amb la presència de l'Alcaldessa, Mª Josep Safont, el President i la Directora de Caixa Rural Borriana, es realitza amb les associacions que compten amb la col·laboració de l'entitat financera local.

Després d'un breu discurs del Director de Negoci i Responsable de l'Obra Social de l'Entitat, Perfecte Romero, en el qual s'ha destacat l'esforç realitzat per l'Entitat per a estar present en tots els esdeveniments que es desenvolupen en la localitat, ha sigut l'alcaldessa de Borriana qui ha agraït a la Caixa Rural de Borriana l'important esforç social que realitza any rere any en els àmbits, benèfic, cultural, esportiu i festiu.

L'alcaldessa ha felicitat a totes les associacions per la gran labor realitzada durant l'exercici i ha encoratjat als presents a continuar amb aqueix ardu treball diari tan important per al desenvolupament social de la localitat. Després dels discursos s'han lliurat els sobres acreditatius de les col·laboracions.

Caixa Rural Borriana, a través de la seua Obra social, està present en multitud d'esdeveniments i col·labora amb nombroses associacions, entitats i clubs de la localitat

comentari 1 comentari
murinda
murinda
07/09/2018 06:09
Figurando

Eixos regidors socialistes a primera fila tapen moltes associacions!

Pujar