1 de desembre de 2020 1/12/20

Burriana torna a l'època medieval amb la I Desfilada de Muralles

Burriana torna a l'època medieval amb la I Desfilada de Muralles - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Jornades Medievals de la Reconquesta - Desfilada i Ofrena
  Burriana - Jornades Medievals de la Reconquesta - Desfilada i Ofrena
  MÉS FOTOS
  Burriana torna a l'època medieval amb la I Desfilada de Muralles - (foto 2)
  Burriana torna a l'època medieval amb la I Desfilada de Muralles - (foto 3)
  Burriana torna a l'època medieval amb la I Desfilada de Muralles - (foto 4)

  El dissabte a la vesprada Burriana va retrocedir en el temps fins a arribar a la mateixa època medieval per a celebrar la I Desfilada de Muralles, una cita nova emmarcada dins de la celebració de la tercera edició de les Jornades Medievals de la Reconquesta.

  Des de les 19.30 hores les Dames i Cavallers de les diferents associacions participants van recórrer les tres portes principals de la muralla antiga de la localitat, partint des del carrer Pere Pasqual, i la plaça La Mercé fins a arribar a la Plaça Major, comandats pels Tambors Templers.

  Després d'ells, i entre vítores i creus d'espases d'honor, la Plaça va rebre a l'estendard de la Corona d'Aragó, al Bisbe d'Albarrasí i als reis Jaume I i Na Violant d'Hongria.

  A continuació després d'aquesta primera edició de la Desfilada de les Muralles va tindre lloc una ofrena floral i d'armes davant el sarcòfag situat en l'exterior de la Basílica del Salvador, del qual la llegenda conta que guarda les restes d'un fill no batejat dels reis Jaume I i Na Violant d'Hongria.

  Pujar