15 d’agost de 2020 15/8/20

El PP de Burriana proposa una reunió amb el sector de la construcció per a incentivar l'activitat

El PP de Burriana proposa una reunió amb el sector de la construcció per a incentivar l'activitat - (foto 1)
  • Juan Fuster, portaveu del PP a Borriana, es reuneix amb professionals per a recolir les seues inquietuds i necessitats. “És un sector bàsic de l'economia”

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha proposat hui en comissió la convocatòria d'una reunió de treball amb els professionals del sector de la construcció amb l'objectiu de garantir incentius i oportunitats per a l'activitat.

“Es tracta d'un dels pilars de l'economia que no pot quedar aïllat del pla d'ajudes i incentius que es trace des de l'Ajuntament de Borriana. Per això considerem que seria de gran utilitat escoltar als seus representants i tractar d'activar, en la mesura que siga possible, el seu motor perquè és sinònim d'ocupació i riquesa”.

Juan Fuster, portaveu del PP a Borriana, ha fet aquestes declaracions després de la trobada mantinguda aquest dimarts amb diversos portaveus de la construcció a la ciutat amb el desig d'escoltar les seues necessitats. “Aquesta acció ha d'elevar-se de manera que plantejarem al PSPV que governa a Borriana de la mà de Compromís, que convoquen una taula de treball amb el sector per a atendre les seues propostes”.

Des del PP, “el PSPV pot confiar que donarem suport a qualsevol acció que vinga a incentivar l'activitat en aquest àmbit”. De fet, ha considerat Fuster, “la construcció no sols genera beneficis per a Borriana a través de la generació d'ocupació. També és sinònim de benestar i qualitat de vida perquè les infraestructures ajuden a millorar el servei a la ciutadania”.

En aquest sentit, “confiem que el PSPV escolte la nostra proposta i es pose a treballar perquè aquesta reunió es convoque. Seria de gran utilitat com també ho seria que s'aprovaren ja les bases per a ajudar als autònoms. Les mateixes que hui segueixen sense aprovar-se malgrat que fa quasi un mes es va aprovar en ple la partida econòmica per a sufragar-les”. Aquesta crisi, considera Fuster, “necessita de mesures útils i àgils. A Borriana, lamentablement, no tenim ni de l'un ni de l'altre”.

Pujar