12 d’agost de 2020 12/8/20

El PP de Burriana proposa asignar als col·legis un operari de neteja a temps complet

El PP de Burriana proposa asignar als col·legis un operari de neteja a temps complet - (foto 1)
  • La iniciativa és una mesura més que garantiria la desinfecció i prevenció dels contagis per COVID-19 en espais on conviuen centenars d'usuaris

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana proposarà al PSOE de la localitat l'assignació d'un operari de neteja a temps complet per a cada col·legi de la localitat. “Es tracta d'una mesura més que permetria reforçar la desinfecció i prevenció de contagis per COVID-19 en espais que són utilitzats per centenars d'usuaris”.

La proposta, que ha defensat Alejandro *Clausell, regidor del PP a Burriana, “es fonamenta sobre les exigències de neteja que les autoritats sanitàries consideren fonamental en la prevenció del coronavirus”. “En els centres educatius hi ha zones comunes, com a corredors, baranes, banys, aules comunes... que exigeixen una neteja exhaustiva i continuada durant les jornades lectives”.

Amb un operari de neteja a temps complet “creiem que s'atendria aquesta necessitat que és bàsica i obligatòria en un moment de pandèmia com el que estem vivint”. Per tant, la proposta “esperem que siga atesa pel PSOE i el seu soci de Compromís, com una acció més a implantar en els col·legis i a garantir a les comunitats educatives”.

Des del PP, confien en el suport a aquesta iniciativa perquè el propi Ajuntament de Burriana ha reconegut que ha reforçat les labors de neteja en dependències municipals. “Des d'espais esportius fins a culturals, així com les pròpies instal·lacions consistorials reben una desinfecció constant pel tràfec d'usuaris que es registra diàriament”.

En aquest sentit, “si hi ha hagut aqueixa previsió per a dependències públiques, confiem que també s'atenga aquesta proposta que des del PP formulem i que ja moltes famílies, fins i tot docents, ens han transmés que creen no sols oportuna, sinó necessari. Esperem que la setmana pròxima, en comissions, atenguen la petició i s'active el setembre vinent”, ha considerat Clausell.

Pujar