elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Burriana proposa aprofitar el talent del comerç per a activar l'economia

El PP de Burriana proposa aprofitar el talent del comerç per a activar l'economia
  • “Som una ciuta emprenedora, ambiciosa i amb capacitat de resoldre amb èxit la pitjor de les crisis. Només és necessari que quie governa crega en això”, afirma Fuster

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana ha reivindicat el talent del comerç per a activar l'economia de la ciutat. “Som una ciutat emprenedora, ambiciosa i amb capacitat de resoldre amb èxit la pitjor de les crisis. Només és necessari que qui governa crega en això”.

El portaveu del PP a Burriana, Juan Fuster, ha reivindicat el potencial del teixit productiu de Burriana “que no mereix veure com cada dia tanquen portes negocis que no les tornaran a obrir”. En aquest sentit, ha considerat el regidor, “hi ha projectes que s'han abandonat, com el de la remodelació de la zona centre, que ara mateix serien un revulsiu al costat de l'ampli paquet d'ajudes i mesures fiscals que des de fa més d'un any hem presentat periòdicament a PSOE i Compromís”.

En efecte, “la situació de paràlisi i inanició a la qual la coalició de sous ha conduït a la nostra ciutat és absolutament injusta i immerescuda”. “És molt dramàtic veure com les ajudes han tardat tant de temps a arribar que s'ha conduït a comerços, establiments i autònoms a una situació de desesperació tan absoluta que l'única solució ha sigut tancar per a no continuar perdent diners”.

En aquest sentit, el PP reivindica “opcions de futur, inversions per a garantir el desenvolupament i rebaixes fiscals que alleugen la pressió fiscal i activen l'energia que subjau al nostre teixit productiu”. Per a aconseguir-ho, sosté Fuster, “és necessari creure en el motor de la nostra economia i canviar la despesa en propaganda per la inversió en les oportunitats i el desenvolupament”.

Per a aconseguir-ho, explica Fuster, “PSOE i Compromís poden comptar amb nosaltres. Estarem al costat de les propostes dels nostres negocis, establiments, pimes i empreses, perquè ells millor que ningú saben de quina forma es pot fer front a aquesta crisi amb la garantia d'aconseguir el merescut èxit i oportunitats”.

Pujar