5 de juliol de 2020 5/7/20

Burriana projecta un pont metàl·lic en el Clot per a donar resposta a una demanda històrica

Burriana projecta un pont metàl·lic en el Clot per a donar resposta a una demanda històrica - (foto 1)
  • L’Ajuntament prepara aquest projecte per a acabar així amb el problema d'inundacions en la passarel·la del Clot

MÉS FOTOS
Burriana projecta un pont metàl·lic en el Clot per a donar resposta a una demanda històrica - (foto 2)
Burriana projecta un pont metàl·lic en el Clot per a donar resposta a una demanda històrica - (foto 3)

L'Ajuntament de Burriana sembla haver donat amb la solució definitiva per a la passarel·la del Clot que, tal com els compta elperiodic.com des de fa molt temps, s'inunda cada vegada que té lloc un episodi intens de pluges. Un pont metàl·lic, prop de la ubicació actual de la passarel·la, seria el que es planteja el consistori per a donar resposta a la demanda de tots els veïns afectats.

I precisament aquesta proposta és la que es va plantejar fa uns dies en la reunió que va mantindre el consistori amb els veïns: “És la primera vegada que tenim una possibilitat factible i sembla ser que és viable”, comenta Mª Jesús, una de les veïnes de les Terrasses, zona que porta reivindicant un pont fix des de fa molts anys.

El pont de metall estaria situat a uns sis metres de distància (desplaçat cap al poble) i seria prou ampli com perquè creuaren vehicles i fins i tot un camió de bombers. Un projecte que podria veure la llum aquesta mateixa legislatura: “Tot el que siguen solucions són benvingudes”, comenta el president de l'associació de veïns de les Terrasses, Juan Torres, en declaracions a aquest digital, qui qualifica “d’estupenda” la proposta que està estudiant l'ajuntament.

Preguntats sobre aquest tema, des del consistori detallen que aquest projecte està acabant de redactar-se i que és més que viable: “Amb la proposta del pont metàl·lic es posaria fi a un conflicte que els veïns porten anys patint”, explica el regidor de Zona Marítima, Vicent Aparisi, en ser preguntant pel tema.

Està previst que es presente el projecte definitiu als veïns en les pròximes setmanes i que es pose en marxa la maquinària per a donar llum verda al projecte i que el pont metàl·lic puga ser construït aquesta mateixa legislatura, alguna cosa que volen totes les parts.

Pujar