27 d’octubre de 2020 27/10/20

La passarel·la del Clot torna a desaparéixer després de les pluges

La passarel·la del Clot torna a desaparéixer després de les pluges - (foto 1)
  • L'últim episodi de pluges l'ha deixada impracticable pel que l'Ajuntament està tractant de retornar-la al seu estat original

MÉS FOTOS
La passarel·la del Clot torna a desaparéixer després de les pluges - (foto 2)
La passarel·la del Clot torna a desaparéixer després de les pluges - (foto 3)

Les pluges intenses que han caigut en els últims dies a Burriana no han deixat incidents notables a la ciutat. Sí ho han fet, no obstant això, en la castigada passarel·la del Clot de la Mare de Déu, que ha tornat a desaparéixer com succeeix cada vegada que es produeix un episodi de pluges.

Així tal com s'observa en les imatges que hem pres aquest dimecres al matí, el pas a través del Clot és inexistent, per la qual cosa els veïns han d'utilitzar una via alternativa. L'Ajuntament de Burriana ja s'ha posat a la feina i efectius de Via Pública treballen des d'aquesta vesprada a rehabilitar el pas, han explicat des del consistori a elperiodic.com.

Preguntat per aquest problema reiteratiu, el regidor d'Obres Públiques, Vicent Aparisi, reconeix que cada vegada que hi ha un temporal succeeix el mateix però que no tenen l'autoritat per a fer cap modificació: “Hem presentat tres projectes a conselleria perquè el nostre objectiu és fer-la fixa. Estem a l'espera de resposta perquè són tres agents els que intervenen ací: la Confederació del Xúquer, Costes i Medi ambient”.

De moment, només han obtingut una resposta fent referència a aqueixa concessió necessària per a realitzar qualsevol tipus d’actuació pe’l que tindran que seguir esperant.

Pujar