30 de novembre de 2020 30/11/20

Burriana mira al cel en un dels dies més esperats de les festes de la Misericòrdia

Burriana mira al cel en un dels dies més esperats de les festes de la Misericòrdia - (foto 1)
  • L'ajuntament ha decidit suspendre el correbou infantil previst per a aquest matí a causa de l'impracticable estat de la Vila després de les pluges d'aquesta nit

Galeria de fotos
Burriana - Misericòrdia 2019 - Bou Divendres Vesprada
Burriana - Misericòrdia 2019 - Bou Divendres Vesprada
MÉS FOTOS
Burriana mira al cel en un dels dies més esperats de les festes de la Misericòrdia - (foto 2)
Burriana mira al cel en un dels dies més esperats de les festes de la Misericòrdia - (foto 3)
Burriana mira al cel en un dels dies més esperats de les festes de la Misericòrdia - (foto 4)

Burriana mira al cel en l'últim cap de setmana de les festes de la Mare de Déu de la Misericòrdia ja que podrien veure's entelades, de nou, pel mal temps. Aquest divendres l'Ajuntament de Borriana va haver de suspendre la Festa dels Paelles, un esdeveniment que tenia previst reunir a més de 1.700 persones en el Recinte de Festes, així com la popular Gymkana per equips. Sí que es va celebrar el Bou de la vesprada en el Recinte Taurí -pots veure ACÍ les fotos de la jornada- i altres activitats es van traslladar a espais coberts davant l'amenaça de pluja.

I aquest dissabte totes les mirades estan posades en el cel perquè s'espera un dels actes més mediàtics de la història de les festes de Burriana: la solta del bou més car de la història, ‘Nubarrón’, que està previst que tinga lloc a les 19.30 de la vesprada. De fet, el correbou infantil que estava previst per a les 11.30 ha sigut suspés a causa del “impracticable estat de la Vila” després de les pluges caigudes aquesta nit, han informat fonts municipals.

Quin temps ens espera per a la jornada?

Segons previsions de l'Agència Estatal de Meteorologia, el litoral sud de Castelló està en alerta groga per pluges i tempestes. I encara que durant el matí i meitat de la vesprada no hi haurà precipitacions, està previst que comence a ploure a partir de les 20.00 -amb possibilitat de tempesta- fins als dos de la matinada d'aquest diumenge.

El diumenge també està previst que ploga, tal com mostren les prediccions oficials de l'Agència Estatal de Meteorologia. En concret, Aemet pronostica pluges des de les sis de la matinada d'aquest diumenge fins a les set de la vesprada amb una probabilitat del 60%.

 

Pujar