4 de juny de 2020 4/6/20

Vox Burriana denuncia la no aplicació del Pla de Gestió de Residus a Sant Gregori

Vox Burriana denuncia la no aplicació del Pla de Gestió de Residus a Sant Gregori - (foto 1)

  Juan Canós, portaveu de Grup Municipal VOX a l'Ajuntament de Burriana ha exigit hui a l'equip de govern en la Comissió d'Urbanisme i Medi ambient el control i aplicació del Pla de Gestió de Residus de les demolicions que s'estan efectuant en l'àmbit del PAI Sant Gregori.

  En aquest document, que ha sigut presentat per registre d'entrada a l'Ajuntament fa escassament una setmana, s'especifica que els residus procedents de les demolicions han de depositar-se en contenidors adequats, després d'haver sigut separats selectivament segons la seua naturalesa. Alguna cosa que des del partit, asseguren no s'aquesta complint: “Ara mateix és un gran runar descontrolat”.

  “En VOX donarem suport al desenvolupament d'aquesta urbanització sempre que s'execute amb les màximes garanties jurídiques i financeres” apunten.

  Ajudes després del temporal Gloria

  D'altra banda, des de VOX Burriana qualifiquen de “infàmia i vergonya” l'import que el govern central proporciona a la localitat per a reparar els danys ocasionats pel temporal glòria el mes de gener passat. L'import correspon a 71.000 euros + IVA.

  “És una infàmia i una vergonya que l'administració responsable dels danys generats pels temporals en la nostra costa responga amb aquest insult als burrianenses. Per a aquest viatge no fan falta aquestes *alforjas” afirmen.

  Pujar