elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Burriana i Confecomerç acorden posar en marxa els bons comercials

Burriana i Confecomerç acorden posar en marxa els bons comercials
  • La iniciativa pretén ajudar a un sector fortament castigat per les conseqüències de la pandèmia

L'Ajuntament de Burriana i la Confederació Valenciana de Comerç (Confecomerç) han acordat treballar de manera conjunta per a tirar avant uns bons comercials mitjançant els quals el client lliurarà un bo en el comerç de la localitat i se li aplicarà un descompte que encara està per determinar.

Així ho ha assegurat l'alcaldessa de la capital de la Plana Baixa, María Josep Safont, en roda de premsa aquest matí. La primera edil ha indicat que encara està per determinar les condicions en què es realitzarà aquesta acció comercial en suport a un dels sectors més castigats per la crisi de la pandèmia del covid.

Safont ha explicat que des de les regidories de Comerç i Hisenda s'han analitzat les possibilitats per a posar en marxa aquests bons, que ja existeixen en altres localitats, però calia salvar primer l'escull legal.

Segons la llei no es pot subvencionar a una persona si no existeix una motivació, per tant l'acord amb Confecomerç permet que les ajudes arriben directament als comerços i l'Ajuntament de Burriana aportarà una part de les compres que realitzen els béurrianenses.

Pla Resistir

D'altra banda, María Josep Safont ha explicat que “Burriana és una de les primeres poblacions a pagar les ajudes del Pla Parèntesis incloses en el Pla Resistir”. Fins ahir dijous s'havien pagat 90 sol·licituds, de les 217 que s'estan tramitant, i aquest mateix matí l'alcaldessa tenia previst donar curs a una dotzena de sol·licituds més.

Pujar