27 de novembre de 2020 27/11/20

La borrianenca Juana María Delgado, premiada per la seua labor d'investigació en la lluita contra el covid

La borrianenca Juana María Delgado, premiada per la seua labor d'investigació en la lluita contra el covid - (foto 1)
  • La investigadora del Grup d'Epidemiologia de l'UJI ha sigut triada per a representar el sector valencià de la ciència, la investigació i la innovació en els premis de la Generalitat Valenciana

MÉS FOTOS
La borrianenca Juana María Delgado, premiada per la seua labor d'investigació en la lluita contra el covid - (foto 2)

Juana María Delgado, investigadora del Grup d'Epidemiologia de l'UJI ha rebut el reconeixement de la Generalitat Valenciana en els premis que s'atorguen cada 9 d'Octubre. Ho ha fet en representació de tot el sector valencià de la ciència, la investigació i la innovació.

“Ha sigut molt especial perquè en lloc de reconéixer el treball d'una única persona s'ha reconegut el treball de tot el sector. És un honor que em triaren a mi per a recollir el premi en nom de tots els meus companys”, ens ha explicat Juana María en una entrevista amb elperiodic.com.

Per a Juana María Delgado és un honor haver sigut premiada i és també un honor haver nascut, crescut i estudiat a Burriana: “Portar el nom de Burriana allà on vas et produeix orgull i satisfacció”.

El seu grup d'investigació està desenvolupant un estudi per a detectar traces de Covid en els filtres de les estacions que mesuren la contaminació a les ciutats. Les interessants conclusions que situen a la Universitat Jaume I i a la província de Castelló al capdavant d'aquesta determinant branca d'investigació les podreu llegir aquest dimecres en elperiodic.com.

Pujar