elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana s'ompli d'espies, pistes i contrasenyes amb un joc detectivesc

Borriana s'ompli d'espies, pistes i contrasenyes amb un joc detectivesc
  • Aquest dimarts comença un ‘joc d'espies’ pels carrers del municipi: qui es vulga apuntar a la missió ha de fer-ho abans de les 13h d'aquest dimecres

Borriana s'omplirà aquesta setmana d'espies, pistes i contrasenyes. És l'original campanya d'un comerç local, que ha iniciat el seu particular ‘Joc d'espies’ per a promocionar-se.

Es tracta del Centre Òptic Auditiu Borriana, que organitza una gimcana de proves aquest dimarts a la vesprada.

Qui vulga convertir-se en detectiu per uns dies només ha de participar escrivint la paraula ‘Participe’ en aquest post de Facebook o aquest d'Instagram. Així, rebrà per privat les instruccions per a començar la seua missió secreta.

Cada dia fins al divendres es proporcionarà una pista nova que portarà a la següent i la primera persona que resolga les pistes diàries completarà el seu objectiu i aconseguirà el botí: Podrà triar les ulleres de sol que preferisca de tota l'òptica.

La primera pista és ‘Sempre és un bon moment per a posar-se bonica, presumida! I ve acompanyada de la contrasenya ‘Tinc fred’. Els qui inicien la seua missió tenen de temps fins al dimecres a les 13 hores per a descobrir en quin lloc de Borriana es troba la pista a la qual es refereix.

Una vegada arribat al lloc han de cantar-li la contrasenya a un espia que hi haurà en el lloc, que lliurarà la següent la pista per a l'endemà. El detectiu secret estarà esperant en la primera ubicació aquest dimarts fins a les 20 hores i el dimecres de les 10 a les 13 hores.

No oblides prendre una fotografia de la pista! Servirà com a prova d'haver completat aquesta activitat de lògica. I és que la primera persona que aconseguisca arribar a l'última pista i desxifrar el codi secret s'emportarà la porta mala sort de sol que més li agrade.

Pujar