elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana programa més de 40 espectacles fins a desembre de 2021

Borriana programa més de 40 espectacles fins a desembre de 2021
  • Minerva Moliner, la balladora Macarena Ramírez o el Ballet de Moscou visitaran la capital de la Plana Baixa dins de la seua programació cultural

Borriana continua amb la programació cultural del Teatre Payà, amb una agenda d'actes amb música, art, teatre i dansa, amb artistes de primer nivell, tot sota el paraigua de la regidoria de Cultura que dirigeix Vicent Granel. 

Fins a desembre de 2021 hi ha programats més de 40 espectacles la venda d'entrades dels quals ha començat ja en Buraudio, al carrer l’Escorredor, 58, els dimarts de 10.00 a 13.00 hores i els dimecres i dijous de 17.00 a 19.00 hores. Per part seua, la venda en línia començarà la setmana vinent a través de www.entradesborriana.com.

Vicent Granel ha explicat que “les mesures sanitàries que van entrar en vigor el passat 9 d'octubre ja permeten un aforament del 100% en teatres, museus o auditoris, per la qual cosa era convenient esperar a aquesta revisió per a planificar millor els espais de la resta de la temporada”.

Cal assenyalar que la funció de teatre ‘Porta'm fins al cel’ protagonitzada per Lolita Flores i Luis Mottola, programada per al 31 d'octubre, ha quedat cancel·lada per per motius de salut de l'actriu, per la qual cosa pròximament s'oferirà un espectacle alternatiu per a la programació.

Aquests són alguns dels espectacles per als pròxims dies:

  • 20 d'octubre a les 19.00 hores. Pintura Geomètrica. Col·lecció del MACVAC Art Contemporani. CMC La Mercé.
  • 22 d'octubre a les 18.00 hores. Cienfuegos dansa… en xandall. CMC La Mercé.
  • 23 d'octubre a les 18.00 hores. Ramonets. CMC La Mercé.
  • 29 d'octubre a les 22.00 hores. Concert de Juanma García. Auditori Juan Varea.

Així mateix, desfilaran davant l'escenari artistes de la talla de Minerva Moliner, el Ballet de Moscou, l'Orfeó Universitari de València o la balladora Macarena Ramírez.

Tots els espectacles i activitats de la programació de Cultura estaran adaptats a la normativa sanitària vigent en el moment en el qual es realitze cadascuna d'ells.

Per a obtindre més informació es pot contactar amb l'Oficina d'Activitats Culturals a través del telèfon 964839317, del número de Whatsapp 691674083, del correu cultura@burriana.es o de la web.

Pujar