28 d’octubre de 2020 28/10/20

Borriana presenta la cinquena edició del Quasimoto Surf's Up Invitational

Borriana presenta la cinquena edició del Quasimoto Surf's Up Invitational - (foto 1)
  • La regidoria de Cultura i els membres del Club Surf Borriana detallen una programació que de nou estarà plena de música, activitats per a tot tipus de públic i la cultura clàssica del surf com “leitmotiv”

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Borriana ha presentat avui junt a diversos representants del Club Surf Borriana la que ja és la cinquena edició del Quasimoto Surf’s Up Invitational, que tindrà lloc a la platja de Borriana els propers 7, 8 i 9 d'octubre. El responsable de l'àrea cultural a Borriana, Vicent Granel, ha començat la presentació assenyalant que “estem molt contents de veure com el Quasimoto arriba a la seva cinquena edició, i a més de tornar a situar a la nostra ciutat com a referent dins dels esdeveniments relacionats directament amb esports com el surf, també s'ha convertit en un exemple perfecte d'aquest tipus de festivals que conjuguen música, activitats, mercat i tot el relacionat amb el món del surf clàssic”.

Per la seva banda, el president del Club Surf Borriana, Pepe Vicent, ha volgut detallar el què es podran trobar els assistents al festival si encara no són coneixedors del Quasimoto: “és alguna cosa que va més enllà d'un festival. Es tracta d'una reunió dels amants de la cultura clàssica surf dels anys 50 i 60, la qual cosa coneixem com “logging””. El mateix Vicent ha volgut assenyalar les característiques d'un festival que no s'assembla a cap dels que se celebren en molts quilòmetres a la rodona: “estem parlant d'aquest esperit de “Burrifornia” ja que des de fa temps es comparen les característiques del mar i les ones de Borriana amb una determinada zona de Califòrnia, amb el que pretenem també traslladar a través de la música i la pràctica del surf clàssic, l'ambient que es viu en els festivals de referència amb programacions o ambient semblant”. Vicent ha acabat manifestant “la satisfacció de veure com cada any el Quasimoto creix, i a part de tenir representants de punts com Galícia, Astúries, País Basc, Andalusia o Catalunya, fa anys que rebem a gent d'Itàlia, França i diferents punts d'Europa, amb el que creiem estar al nivell dels millors festivals dedicats a la cultura del surf clàssic”. Aquest any, per exemple, dos dels grans grups referents a nivell internacional de la música surf com són A-phonics i Longboards, estaran a Borriana.

Finalment, ha estat el vicepresident del Club Surf Borriana, Juanma Garcia, qui ha detallat bona part de la programació per als dies 7, 8 i 9 d'octubre a la platja de Borriana: “a més dels dos pilars fonamentals sobre els quals se sustenta el festival, la música i el surf, volem que qualsevol persona puga gaudir del Quasimoto, per això s'amplia la programació amb tres dies de mercat, les barres instal·lades en el festival, els expositors amb material especialitzat i, fins i tot, el sorteig dels regals per als assistents. Arribar a oferir una taula clàssica valorada en més de 1.200 euros parla molt bé de la implicació dels comerços i marques col·laboradores”. García ha acabat explicant que “ens agradaria que tot tipus de gent i de totes les edats s'apropen fins al Quasimoto perquè, siguen quins siguen els seus gustos, estem segurs que se sorprendran. Malgrat que per a les activitats directament relacionades amb el surf tenim una inscripció de fins a 300 persones, tot aquell que desitge apropar-se als concerts, el mercat o les instal·lacions del festival ho podrà fer de forma totalment gratuïta”.

Per obrir boca, i tal com han recordat els membres del Club Surf Borriana, aquest mateix dissabte tindrà lloc en el Naraniga Platja la festa de presentació de la cinquena edició del Quasimoto Surf’s Up Invitational en la qual actuaran The Rockaways i estaran als plats Cinnamon Dj i Capità Surfocker.

 2 comentaris
u mes
u mes
21/09/2016 02:09
PA CAGASE!!

Esto es demasiado ya una persona que es la que mas se quejaba del mercaplaya y del arenal sound y ahora que? todo bonito, a veremos si vas a limpiar la playa despues de todos los conciertos.

Pujar