elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana crida a la precaució davant l'augment de contagis per coronavirus

Borriana crida a la precaució davant l'augment de contagis per coronavirus
  • L'Ajuntament confirma que els brots estan localitzats i estan realitzant el seguiment

Amb els tres brots de coronavirus que Sanitat va confirmar ahir a Borriana i els 95 casos actius de covid que situen la incidència acumulada en 273,91 casos per cada 100.000 habitants, l'Ajuntament de Borriana ha fet una crida a la precaució perquè els burrianenses complisquen amb les mesures higiènic sanitàries per a tractar de frenar el virus.

La situació de la pandèmia ha empitjorat molt en pocs dies. De fet, Borriana ha passat de tot just una dotzena de contagis la setmana passada a quasi el centenar confirmat per la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

De fet, des de l'Ajuntament han apuntat que els casos que s'estan donant s'han originat a través de brots pel que el covid s'estén molt ràpidament.

Davant aquesta situació, el portaveu de l'equip de govern en declaracions a elperiodic.com que “tenim els focus localitzats” i “des de l'Ajuntament i la Policia Local estem fent el seguiment”.

Així mateix, Monferrer ha desmentit que els focus dels contagis s'hagen produït en cap església o mesquita. “No sabem d'on ha eixit aquesta informació” però el que és clar és que “les esglésies no són focus de contagis” encara que alguns brots que s'han declarat la setmana passada són de grups de persones que practiquen certes confessions.

L'edil ha matisat que l'Ajuntament de Borriana no ha tancat cap església ni mesquita. De fet, elperiodic.com s'ha posat en contacte amb l'església evangelista El Bon Pastor i han confirmat que “hem tancat per precaució”.

Així doncs, el consistori no prendrà més mesurades de les imposades per la Conselleria de Sanitat excepte vigilar que aquestes restriccions es complisquen per a evitar majors riscos sanitaris.

Pujar