15 d’agost de 2020 15/8/20

Avança el projecte per a obrir el primer autocinema d'estiu a Burriana

Avança el projecte per a obrir el primer autocinema d'estiu a Burriana - (foto 1)
  • Serà el primer de tota la província i hi ha diverses empreses interessades a posar-ho en marxa

 L'anunci de l'alcaldessa de Burriana fa uns dies d'obrir el primer autocinema d'estiu en la localitat ha generat enormes expectatives. No sols perquè es convertiria en una alternativa d'oci viable després de la suspensió de molts actes i programacions a causa de la crisi sanitària, sinó perquè seria el primer a obrir-se en tota la província.

De moment, prossegueixen els avanços encara que encara no hi ha data ni ubicació exacta per a la seua obertura. Es remena la seua instal·lació en el port, encara que caldria salvar l'escull del cànon ja que està en terreny de Costas: “Ho estem parlant per a veure com podria situar-se”, ha explicat Mª Josep Safont després de reunir-se aquest divendres amb el director general de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat, Emilio Obiol. Una reunió en la qual s'han tractat diversos temes marítims, entre ells el projecte de l'autocine.

Si no es poguera instal·lar prop del Port, una segona possibilitat és fer-lo en terreny municipal: “Estem remenant totes les possibilitats, des de l'àrea de Turisme van en diverses línies i hi ha diverses empreses interessades”.

Aquesta posada en marxa de l'autocinema és una idea que estan desenvolupant diversos ajuntaments de la Comunitat Valenciana com Torrent o Alacant i que han ressorgit arran de la crisi sanitària perquè el distanciament social estaria garantit en aquesta mena d'espais.

Pujar