2 de desembre de 2020 2/12/20

Andrea Francisco i Laura Mesado regnen a la nit màgica del Garbo

Andrea Francisco i Laura Mesado regnen a la nit màgica del Garbo - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Buriana - Fallas 2017 - Falla Barri Valencia - Exaltación
  Buriana - Fallas 2017 - Falla Barri Valencia - Exaltación
  MÉS FOTOS
  Andrea Francisco i Laura Mesado regnen a la nit màgica del Garbo - (foto 2)
  Andrea Francisco i Laura Mesado regnen a la nit màgica del Garbo - (foto 3)
  Andrea Francisco i Laura Mesado regnen a la nit màgica del Garbo - (foto 4)
  Andrea Francisco i Laura Mesado regnen a la nit màgica del Garbo - (foto 5)
  Andrea Francisco i Laura Mesado regnen a la nit màgica del Garbo - (foto 6)
  Andrea Francisco i Laura Mesado regnen a la nit màgica del Garbo - (foto 7)

  La pluja no ha pogut deslluir la presentació de la falla Barri València, que es va celebrar la nit del dissabte 17 a la Llar Fallera de Burriana. A l'acte es va presentar a les Falleres Majors i les seues respectives Corts d'Honor d'una manera molt especial.

  A les 23 hores donava inici a un esdeveniment conduït per Aida Feliu Torner, qui va ocupar el càrrec de Fallera Major en 2014, i Marc Martí Rodríguez, President durant el passat exercici. Ells van tenir la tasca de presentar a totes i cadascuna de les xiquetes i senyoretes que van anar poc a poc acudint a l'escenari.

  Un escenari, cal detallar, que ha estat realitzat en el taller de la comissió des de finals de setembre, obra dels comissionats sota la direcció de Francisco Verdegal, i que estava compost de les lletres de Garbo, fetes en fusta i una simulació d'una màquina del temps i engranatges.

  En primer lloc van ser cridades les components de la Cort d'Honor Infantil: Sofia Francisco Mateu, Shamara González Pérez, Laia Orenga Verdegal, Silvia Fornet Gil, Alba Buforn Tur, Carmen Sanmartín García, Sara Buforn Tur acompanyada de Ramon Mileo Dolz, Lucía Redón Ortíz i Andrea Dolz Tornador.

  Després de les menudes va arribar el torn de la Cort d'Honor formada per Paula García Ibáñez, Sara Agustí Moya, Judith Navarro Marzá, Alba Redón Ortíz, Estefania Escuder Alonso, Ana Martínez Suárez, Irene del Cuerpo Santágueda, Cristina Crivat i Claudia Dolz Tornador.

  Amb l'escenari complet, a falta dels dos seients principals, els presentadors van nomenar a la màxima representant infatil. Amb el públic en peu es va presentar entre aplaudiments a la xiquets Andrea Francisco Mateo com a Fallera Major Infantil, a qui va acompanyar Isabel Isach Balaguer com a Presidenta Infantil.

  Novament amb els assistents dempeus i amb un càlid i gran aplaudiment va arribar el moment que la guapíssima Laura Mesado Peris, Fallera Major de la Falla per 2017 fes la seua entrada triomfal a la Llar Fallera. Va estar acompanyada pels presidents de la comissió Carlos Ventura Estellés i Fausto Feliu Torner.

  Les antecessores en el càrrec de màximes representants de la falla, Emma Solaz López, que durant aquest exercici forma part de la Cort d'Honor Infantil de la Reina Fallera Infantil de Burriana, i Estefania Escuder Alonso, qui actualment és de la Cort d'Honor de la comissió, van ser les primeres a donar la seva enhorabona a Andrea i Laura.

  En una Llar Fallera plena d'amics, i representants de les diferents comissions de la ciutat, que van assistir com a públic no van voler faltar les falles germanes i amigues. Van acudir les 18 comissions falleres de Burriana, així com també la Falla Avd. Corts Valencianes-Pol.III de la Vall d'Uixó, la Falla el Compromís d'Almenara, la Falla Beniopa de Gandia i la Gaiata 15 'Sequiol'. Les reines falleres de Borriana Elena Collado i Silvia Martínez van ser les últimes a pujar a l'escenari a compartir la seva alegria amb la Falla.

  Pujar