20 de gener de 2021 20/1/21

Així serà la cavalcada dels Reis Mags a Burriana

Així serà la cavalcada dels Reis Mags a Burriana - (foto 1)

  Aquest pròxim diumenge 5 de gener Burriana rebrà una de les visites més especials de l'any: la visita de Les seues Majestats els Reis Mags. La seua arribada està prevista al voltant de les 16 hores en la zona del port on seran rebuts pels centenars de xiquets que esperen la seua visita, i que poc després gaudiran de la tradicional cavalcada.

  El començament oficial de la Cavalcada serà a les 18 hores, moment en el qual les carrosses començaran a desfilar pels carrers de la localitat fent gaudir tant a xicotets com majors de la seua màgia i sorpreses.

  El recorregut previst per a la cavalcada d'enguany és el següent: començarà per l'Avinguda Jaume I, seguirà per Almesies, L´Escorredor, continuarà pel Raval, Plà, el carrer Major i conclourà en la Plaça Major.

  Després d'arribar a destinació, al voltant de les 20 hores, els Reis Mags seran rebuts a l'Ajuntament de Burriana on se'ls farà lliurament de les claus de la ciutat perquè puguen entrar a la nit a les cases per a repartir tots els regals que han demanat els xiquets i xiquetes.

   

  Pujar