elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un regidor valencià de Vox conta que és homosexual en meitat d'un ple

Un regidor valencià de Vox conta que és homosexual en meitat d'un ple
  • José Vicente Aguilar, de Burjassot, ha estat clar: "No per ser de Vox he de ser heterosexual"

José Vicente Aguilar és l'únic regidor de Vox de l'Ajuntament de Burjassot i va revolucionar el ple del passat dimarts 29 de juny amb la seua declaració d'homosexualitat. "No per ser de Vox he de ser heterosexual, si pensen això s'equivoquen. És més, els convide a la meua casa perquè coneguen al meu marit", va declarar de la formació verda conservadora.

Aquestes declaracions es van produir com a resposta a una al·lusió directa d'una regidora del Partit Socialista en el moment que es debatia l'adhesió a l'ajuntament a la Declaració Institucional de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI.

Aguilar declara que mai ha ocultat la seua orientació sexual, ja que el seu cercle més pròxim la coneixia, però els seus companys de política la desconeixien. Amb aquestes declaracions, l'edil de Vox se sent alleujat, ja que sempre ha sentit pressió quan es tracten aquests temes, perquè el partit al qual pertany se li titlla d'homòfob i racista. Després d'aquestes declaracions, el regidor de Vox declara que ha rebut comentaris de suport i espera que continue sent així tant a nivell provincial com nacional.

José Vicente Aguilar va començar la seua carrera política al maig del 2019 amb les eleccions aconseguint l'única acta de Vox en el consistori de Burjassot. Anteriorment, havia pertangut al Partit Popular però el va abandonar perquè estava desencantat amb les accions portades en els últims anys.

Pujar