elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafa García (Burjassot): “Les dades són molt positius i continua estant molt controlada la situació”

Rafa García (Burjassot): “Les dades són molt positius i continua estant molt controlada la situació”
  • L'alcalde de Burjassot insisteix en la responsabilitat ciutadana després del rebrot registrat el municipi

“Les dades són molt positius i continua estant molt controlada tota la situació” amb aquestes paraules l'alcalde de Burjassot, Rafa García, cap a una anomenada a la tranquil·litat dels seus veïns després que la conselleria de Sanitat confirmarà un rebrot en el municipi.

Una bona evolució que arriba després que en l'última actualització de dades realitzades no se'ls haja traslladat cap augment de casos: “Les proves PCR estan donant negatives” destaca García.

Malgrat això, l'alcalde insisteix en els missatges de consciència ciutadana apel·lant a la responsabilitat individual: “Seguim amb la prudència i l'ús de màscares, mesures higièniques i distància social”.

A més, a través d'un comunicat, el primer edil agraeix la labor realitzada pel personal sanitari dels centres de salut i els diferents hospitals. “Siguem molt prudents i rigorosos. Gràcies a tots per la vostra ajuda, que segur que serà total”.

Cal recordar, que Sanitat va confirmar dimarts passat un rebrot en la localitat valenciana que afectava un total de 9 persones les quals s'haurien contagiat quasi íntegrament en una celebració familiar.

Pujar