elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un poble de València organitza visites dels Reis Mags als xiquets confinats pel coronavirus

Un poble de València organitza visites dels Reis Mags als xiquets confinats pel coronavirus

    El confinament està afectat a un percentatge molt elevat de la població espanyola i els xiquets no estan exempts d'aquestes quarantenes. Per això hi ha ajuntaments que se les han enginyat perquè aquests xiquets puguen disfrutar de la màgia del nadal. És el cas de Burjassot, que rebrà la visita dels Reis Mags d'Orient el proper 5 de gener.

    Molts xiquets del municipi podran acudir aquella vesprada, al Parc de la Granja, per poder gaudir de la visita més esperada de l'any. No obstant això, altres xiquets de Burjassot no podran acudir a veure a Ses Majestats per trobar-se confinats a casa a causa de la incidència de la COVID 19 al municipi. Pensant-hi, l'Ajuntament de Burjassot ha pogut contactar amb Melcior, Gaspar i Baltasar, i els Reis Mags han accedit a passar pels carrers de Burjassot, al matí del 5 de gener, on resideixen els xiquets que actualment estan confinats.

    Així, les persones interessades i responsables dels xiquets confinats hauran d'enviar un correu electrònic a comunicacion@burjassot.es entre les 11.00 h del 3 de gener i les 11.00 h del 4 de gener. En aquest correu, en què se sol·licitarà que les Majestats els Reis Mags passen el dia 5 de gener pels carrers d'aquests xiquets que no poden ixir de casa.

    Pujar