elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una explosió a Burjassot obliga a confinar els veïns i causa un ferit

Una explosió a Burjassot obliga a confinar els veïns i causa un ferit
  • L'explosió s'hauria produït per l'incendi d'una ampolla d'acetilè, un gas altament inflamable

MÉS FOTOS
Una explosió a Burjassot obliga a confinar els veïns i causa un ferit - (foto 2)
Una explosió a Burjassot obliga a confinar els veïns i causa un ferit - (foto 3)
Una explosió a Burjassot obliga a confinar els veïns i causa un ferit - (foto 4)

Ensurt aquest matí a Burjassot, on una explosió ha obligat a confinar els veïns d'una zona propera a l'estació de metro i ha causat un ferit per cremades. L'explosió s'hauria produït per l'incendi d'una ampolla d'acetilè, un gas altament inflamable, així com de el vehicle que ho transportada.

Segons han explicat des del Consorci Provincial de Bombers de València, l'incident s'ha produït poc abans de les 13:00 a les proximitats del carrer Marià Benlliure de Burjassot, prop de la parada de metro. El foc s'hauria produït mentre els operaris treballaven i un d'ells, un home de quaranta anys, ha resultat ferits per cremades i també en un braç.

El Consorci ha mobilitzat a la zona efectius dels parcs de Paterna i Burjassot així com diversos comandants de el Consorci. L'acetilè és un gas molt inflamable, usat per a treballs de soldadures i talls.

Els bombers han estat treballant per neutralitzar totalment el risc i apagar l'incendi. L'operari ferit ha estat traslladat a l'hospital la Fe de València.

Pujar